Rize'de Şiir Yarışmasında Dereceye Girenlerden Başkan Kasap’a Ziyaret

Rize'de Şiir Yarışmasında Dereceye Girenlerden Başkan Kasap’a Ziyaret
Rize’de düzenlenen “Vatan” konulu şiir yarışmasında dereceye girenler aileleri ile birlikte Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ı ziyaret etti.

Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi (RİBEGEM) tarafından düzenlenen “Vatan” konulu şiir yarışmasında dereceye girenler, aileleri ile birlikte Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ı makamında ziyaret etti.

Konuklarıyla bir süre sohbet eden Başkan Kasap öğrencilere hedeflerini ve branşlarını sordu.

Başkan Kasap, “Branşlarınız doğrultusunda hedef belirlemek, yeteneklerinizi göz ardı etmenize sebep olmasın. Bu yarışmaya katılma cesaretinizden ve aldığınız derecelerden dolayı hepinizi tebrik ediyorum” dedi.

Ardından 46 eser arasından dereceye giren “Vatan” konulu şiir sahiplerine hediyeleri ve sertifikaları takdim edildi.

Birincilik ödülüne “Vatan” şiiriyle layık görülen Bilgenur Işık şiirini Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’a okudu.

siir-yarismasinda-dereceye-girenlerden-baskan-kasap’a-ziyaret-(1).jpgsiir-yarismasinda-dereceye-girenlerden-baskan-kasap’a-ziyaret-(6).jpgsiir-yarismasinda-dereceye-girenlerden-baskan-kasap’a-ziyaret-(2).jpgsiir-yarismasinda-dereceye-girenlerden-baskan-kasap’a-ziyaret-(3).jpg

siir-yarismasinda-dereceye-girenlerden-baskan-kasap’a-ziyaret-(4).jpgsiir-yarismasinda-dereceye-girenlerden-baskan-kasap’a-ziyaret-(5).jpg