Rize’de Silahla Yaralama Olayı

Rize’de Silahla Yaralama Olayı
Rize’nin meydana gelen silahlı yaralama olayında 1 kişi yaralandı.

Rize’nin Çayeli ilçesinde öğle saatlerinde meydana gelen silahlı yaralama olayında 1 kişi yaralandı.

Olay, bugün saat 13.30 sıralarında Süleyman Sabit İshakoğlu Caddesi yakınlarında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, ilçede Okullar caddesi üzerinde bir lokantada çalışan Mihrap K., servise çıktığı esnada, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı Resul Ç. ile tartıştı. İkilinin aralarındaki sözlü tartışma kavgaya dönüşürken, Resul Ç. belindeki tabancayı çıkararak Mihrap K. ’ye doğru 4 el ateş açtı. Resul Ç.’nin silahından çıkan kurşunlardan birisi Mihrap K.’nin ayağına isabet ederken, olayın zanlısı elindeki silahıyla birlikte Hopa Caddesi istikametine kaçmaya başladı.

rizede-silahli-yaralama-2.jpg+

Olay esnasında silahtan çıkan kurşunların bir tanesi de cadde üzerinde bulunan eczanenin camına isabet eti. Olayın yaşandığı caddeden geçen vatandaşlar panikle sağa sola kaçışmaya başladı.

rizede-silahli-yaralama-1.jpg

Olayın hastaneye yakın olması nedeniyle yaralı şahıs Mihrap K. yaya olarak Çayeli İshakoğlu Devlet Hastanesi’ne gitti. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesine sevk edilerek tedavi altına alınırken, olayın zanlısı Resul Ç. emniyet güçleri tarafından gözaltına alındı.

Olay yerinde polis ekipleri tarafından güvenlik bandı çekilirken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

rizede-silahli-yaralama-3.jpg