Rize'de Şimal AVM'nin yeni yıl süslemesinin son hali

Rize'de Şimal AVM'nin yeni yıl süslemesinin son hali
Rize'de haç işaretine benzetildiği gerekçesiyle sosyal medyada tepkilere neden olan Şimal AVM'nin yeni yıl hediye paketi süslemesinde fiyonk süslemesi ile yatay şerit sayısı 2'ye çıkarıldı.

ŞİMAL AVM yönetiminden geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamada, “Rize Şimal AVM, hediye paketi konseptinde gerçekleştirilen ışıklandırma çalışmasıyla ilgili olarak, sosyal medya platformlarındaki yanlış anlamaların düzeltilmesi amacıyla bir açıklama yapma gereği duymaktadır.

Alışveriş merkezlerinin hediye alma noktası olduğu düşüncesiyle hareket edilerek, kurdele ve fiyonk figürleriyle tasarlanan ışıklandırma projesi, henüz tamamlanmış değildir. Şu anda paylaşılan görsellerin, gerçeği yansıtmayan ve bir karalama kampanyasının parçası olarak tamamen kasıtlı bir şekilde farklı açılardan oynanarak sunulduğunu üzülerek görmekteyiz.

Rize Şimal AVM tamamen yerli ve Rizeli bir ortaklık yapısıyla, önceliği Rize’ye sosyal ve kültürel bir alan oluşturmak için hayata geçirilmiş ve bu yönde faaliyetlerini sürdürmektedir. Her gün ortalama 18.000 ziyaretçiye ev sahipliği yapmakta, 1000'den fazla kişiye istihdam sağlamakta ve 100'den fazla mağaza sahibine destek olmaktadır. Bu nedenle, yapılan haberlerin yanıltıcı olması, sadece Rize Şimal AVM'yi değil, aynı zamanda Rize'nin ekonomisini ve istihdamını da olumsuz etkilemektedir.

Kuruluşumuzun itibarının doğru bir şekilde korunması için gerekli adımları atmaya kararlı olduğumuzu vurgularken, adımızın yanlış haberlerle anılmasına sebep olanlarla ilgili olarak, bu tür eylemlere karşı her türlü hukuki süreci başlatacağımızı belirtmek isteriz.

Rize halkının hassasiyeti bizim için önceliklidir. Ancak, bu tür yanlış anlamaların giderilmesi ve doğru bilgiye ulaşılması için bu açıklamayı yapma zorunluluğunu hissetmekteyiz.” ifadeleri kullanılmıştı.

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28 Yorum