Rize'de Sivas hazırlıkları sürüyor

Rize'de Sivas hazırlıkları sürüyor
Ç.Rizespor hafta sonu deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Ç.Rizespor Cumartesi günü Sivas’ta oynayacağı Sivasspor maçında galip gelerek 9 haftadır süren galibiyet özlemeni dindirmek istiyor.

Yeşil mavili Karadeniz ekibi bugün Teknik Direktör Rıza Çalımbay nezaretinde Mehmet Cengiz Çaykur Rizespor Tesisleri’nde bir çalışma yaptı. Çalışmaya sakatlığı nedeni ile yurt dışında tedavi gören Kweuke katılmadı. Sakatlıkları bulunan Sercan Kaya, Kıvanç Karakaş ve Ozan Papaker ise doktor kontrolünde hafif koşu yaptılar.

riza-calimbay.20131210132220.jpg

Çalışma öncesi basın mensuplarını sorularını yanıtlayan Ludovic Sylvestre, Sivas maçı ile kötü gidişe son vermek istediklerini belirterek "Bu, camia açısında ve biz oyuncular açısından çok zor bir durum. Kötü dönemden bir bir an önce kurtulmak zorundayız. Bunun için hergün biraz daha fazla düşünüyor ve çalışıyoruz. Kötü gidişatı durdurmak lazım. Sivasspor maçı ile kötü gidişe 'dur' demek istiyoruz. Son haftalarda şans yanımızda değildi ama futbol sadece şansla olacak işte değil. Hocamız bizimle her şeyi paylaşıyor. Biz de kötü gidişi sonlandırmak için değerlendirmeler yapıyoruz. Kendimize inanmamız ve güvenmemiz lazım. Çok çalışarak kötü gidişin üstesinden geleceğimize inanıyorum" dedi.

Düz koşu ile başlayan çalışma taktik ve teknik çalışma ile tamamlandı.

rizespor-antrenman-1.20131210132201.jpg

rizespor-antrenman-2.20131210132242.jpg