Rize'de Şok Açıklama... Bu Açıklamayı Yapan Rize'nin Hocası

Rize'de Şok Açıklama... Bu Açıklamayı Yapan Rize'nin Hocası
Ç.Rizespor'un evinde ağırladığı Şanlıurfaspor’la 1-1 berabere kaldığı karşılaşma sonrası Teknik Direktör Engin Korukır öyle bir açıklama yaptı ki...

Ç.Rizespor Teknik Direktörü Engin Kokukır maç sonrası yaptığı açıklamada evinde yenilmediğine duacı oldu! Korukır maçtan sonra "İkinci devredeki oyunla mağlup olmadığımız için sevindim diyebilirim” dedi.

Korukır 1-1 sona eren Şanlıurfaspor karşılaşması sonrası yaptığı açıklamada; “İki devreli bir maç oldu. İlk devre oyun kontrolü bizdeydi ama ikinci devre oyunun kontrolünü rakibe verdik. İkinci yarının hemen başında yine çok çalıştığımız yerden gol yedik. Sakatlıklardan ötürü bir kısmetsizliğimiz var. İkinci devredeki oyunla mağlup olmadığımız için sevindim diyebilirim” diye konuştu.

RİZESPORLU FUTBOLCULARIN AÇIKLAMALARI

Ç.Rizesporlu oyuncu Çağrı, bir kriz döneminde olduklarını belirterek şunları söyledi: “Bu haftaki müsabaka ortada bir maç oldu. İkinci golü bulamadık. Bu formayı taşıyorsak hakkını vermeliyiz. Bu krizi aşmak zorundayız. Önümüzde bir Ankaragücü maçı var. O maçı alarak bu maçı affettireceğimize inanıyorum.”

Ç.Rizesporlu Sezer de “Bugün iki puan kaybettik. Dört haftadır kazanamama stresini üzerimizden atmak istiyorduk. İyi hazırlanmıştık. Hiç istemediğimiz bir pozisyonda gol yedik. Urfa takımı golü bulduktan sonra kapanıp kontra ataklarla üzerimize geldi. İstediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Ankaragücü maçı ile yeniden çıkış yakalamak istiyoruz” dedi.

ŞANLIURFASPOR CEPHESİ

Basın toplantında açıklamasını sesi kısık olduğu için güçlükle yapan Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Bahri Kaya, “Bu maç için iyi hazırlandık. Maç içerisinde neler yapabileceğimizi herkese gösterdik. Rize deplasmanından bir puan almak önemliydi. Takımım beş gündür Karadeniz’de maça hazırlanıyor. Niye biliyor musunuz? Urfa’da çalışacak sahamız yok. Bu takıma Urfalılar sahip çıkmıyor” diye konuştu.

ŞANLIURFASPORLU FUTBOLCULARIN AÇIKLAMALARI

Öte yandan Şanlıurfasporlu futbolcu Samet yaptığı açıklamada, “İyi bir takımız, daha iyi yerlerde olmamız lazım” dedi. Gökhan ise açıklamasında; “Bir puana sevindik. Maçın hakkı beraberlikti” diye konuştu.