Rize'de Sokağa Çıkma Kısıtlaması Başladı

Rize'de Sokağa Çıkma Kısıtlaması Başladı
Rize'de Kovid-19 ile mücadele kapsamında getirilen kısıtlamalar uygulanmaya başlandı. Araç ve insan yoğunluğunun yaşandığı noktalar ile en işlek caddeler saat 20.00 itibarıyla adeta sessizliğe büründü.

İçişleri Bakanlığının Kovid-19 ile mücadele amacıyla valiliklere gönderdiği genelge kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması bu akşam saat 20.00 itibarıyla başladı.

Hayata geçirilen uygulamalar kapsamında, polis ve jandarma ekiplerince lokanta, market, kafeterya ve kuaför gibi iş kapalı olması gereken yerleri denetleyen ekipler, sadece paket servis verebilecek yeme ­içme yerlerini de kontrol etti. Polis ekipleri kontrollerini sürdürürken, sokağa çıkma izni olanların ise evraklarını inceledi.

15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı ile Osman Karavin Caddesi'ndeki denetimlerde vatandaşlar, hijyen, maske ve mesafe konularında uyarıldı.

Kentte kısıtlamalara büyük oranda uyulduğu gözlendi.

yasak-basladi-rize-sessizlige-burundu!-(1).jpgyasak-basladi-rize-sessizlige-burundu!-(2).jpgyasak-basladi-rize-sessizlige-burundu!-(3).jpgyasak-basladi-rize-sessizlige-burundu!-(4).jpgyasak-basladi-rize-sessizlige-burundu!-(5).jpgyasak-basladi-rize-sessizlige-burundu!-(6).jpgyasak-basladi-rize-sessizlige-burundu!-(7).jpgyasak-basladi-rize-sessizlige-burundu!-(8).jpgyasak-basladi-rize-sessizlige-burundu!-(9).jpg