Rize’de Sokağa Çıkma Kısıtlaması Denetimleri Devam Ediyor

Rize’de Sokağa Çıkma Kısıtlaması Denetimleri Devam Ediyor
Yeni alınan kararlarla birlikte hafta sonu 56 saat sürecek sokağa çıkma kısıtlamasının başlamasından sonra Rize’de polis ekiplerinin denetim ve kontrolleri devam ediyor.

İçişleri Bakanlığı tarafından yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadelede alınan yeni tedbirler kapsamında dün akşam 21.00'den itibaren başlayan ve pazartesi sabahı 05.00'a kadar sürecek olan sokağa çıkma kısıtlamasıyla ilgili  polis ekipleri Rize’de de denetimlerini sürdürdü.

Menderes Bulvarı üzerinde konumlanan trafik polisleri tarafından bu kapsamda yapılan denetimlerde araçlar tek tek kontrol edildi. Uygulama noktalarında bekleyen polisler, izin belgesi ile dışarı çıkan vatandaşların geçişine izin verdi. İzni bulunmayanlara ise cezai işlem uygulandı.

Polis ekiplerinin ana yollar ile cadde ve sokaklarda denetimlerini sürdürdüğü Rize’de zabıta ekipleri de denetimlerini sürdürüyor. Polis ekipleri kısıtlama ihlalinde bulunarak bisikletleriyle geziye çıkan ve maske takmayan 3 arkadaşa cezai işlem uyguladı.

rize-merkez-koronavirus-denetimleri-(1).jpgrize-merkez-koronavirus-denetimleri-(5).jpgrize-merkez-koronavirus-denetimleri-(6).jpgrize-merkez-koronavirus-denetimleri-(12).jpgrize-merkez-koronavirus-denetimleri-(13).jpgrize-merkez-koronavirus-denetimleri-(14).jpgrize-merkez-koronavirus-denetimleri-(15).jpgrize-merkez-koronavirus-denetimleri-(9).jpgrize-merkez-koronavirus-denetimleri-(11).jpgrize-merkez-koronavirus-denetimleri-(10).jpgrize-merkez-koronavirus-denetimleri-(8).jpg