Rize'de STK'lardan Başbakan Erdoğan'a Tam Destek

Rize'de STK'lardan Başbakan Erdoğan'a Tam Destek
Rize'de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermeye devam ediyor.

Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde Rize'de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermeye devam ediyor.

Rize Memur-Sen Başkanı Resul Usta ve Rize Ziraat Odası Başkanı Nevzat Paliç yaptıkları açıklamada Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a Cumhurbaşkanlığı yolunda desteklerinin tam olduğunu söyledi.

RİZE ZİRAAT ODASI'NDAN BAŞBAKAN'A DESTEK

Rize Ziraat Odası Başkanı Nevzat Paliç, bir Rizeli ve Ziraat Odası olarak hükümetle uyumlu bir Cumhurbaşkanını seçmek istediklerini bu isminde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olması gerektiğini söyledi.

Seçimlerin ilk turda Başbakan Erdoğan'ın seçilmesiyle sonuçlanacağını söyleyen Paliç, "Elbette ki bir hemşehrimizin Cumhurbaşkanı adayı olmasını canı gönülden destekliyoruz. Cumhurbaşkanı seçimlerinin birinci turda Başbakan Erdoğan'ın seçilmesiyle sonlanmasını istiyorum. Seçimlerin ülkenin ekonomisi üzerinde büyük bir maliyeti vardır. Eğer ikinci tura kalırsa seçim maliyetlerinin ekonomimize büyük zararlar vereceği inancındayım. Mutlaka seçimlerin birinci turda bitmesini talep ederek Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başarılı olmasını diliyorum" dedi.

Başbakan Erdoğan'ın hem Rizeli olması hem de çay üreticisi olarak çay ruhsatının olması dolayısıyla halktan biri olduğunu belirten Paliç, "Sayın Başbakanımız çay üreticisi olması dolayısıyla bir Ziraat Odası üyesidir ve bununla gurur duymaktayız. Bizden biri oluşu O'nu Cumhurbaşkanlığına daha yakışır hale getiriyor. Ülkenin istikrarı bakımından büyümenin kesintiye uğramasını istemiyoruz. İnşallah Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı seçimlerimde başarılı olacaktır, biz de kendisine tüm desteğimizi vermekteyiz" şeklinde konuştu.

nevzat-palic.20140807183729.jpg

BİR DESTEK DE RİZE MEMUR-SEN'DEN

Rize Memur-Sen Başkanı Resul Usta, yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Türkiye'nin gelişim sürecinin sekteye uğramaması için Başbakan Erdoğan'ı destekleyeceklerini söyledi.

Türkiye'nin son yıllarda geçirdiği süreçlerde önderliğini yapan kişinin Başbakan Erdoğan olduğunu vurgulayan Usta, "Türkiye'nin dönüşüm hikayesine, reformist sürecine, özgürleşme ve demokratikleşme iradesine, vesayetin deşifresine ve tasfiyesine öncülük eden siyasi hareketin liderliğini yapan, dünya mazlumlarının sesi ve nefesi, zulme ve zalime karşı diplomasinin sahte nezaketine sığınmadan tepki verebilen, katil devlet İsrail'e "one minute", otuz yıl terör estiren örgüte "silahı bırak" diyebilen, çözüm sürecini sahiplenen "milletin adamı" Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklediğimizi bir kez daha ifade ediyoruz" dedi.

resul-usta.20140807183758.jpg

Dünyanın dört bir yanında Müslüman kanı dökülürken tarafsız olmayı tavsiye edenlerin ve protokol işlerini yürüten biri olmayı vaat edenlerin bu ülkenin çatısı olamayacağını söyleyen Usta, "Memur-Sen Konfederasyonu olarak Bosna'dan Afrika'ya Çeçenistan'dan Suriye'ye, Irak ve Doğu Türkistan'a kadar dünyanın dört bir yanında ezilen Müslüman çoğrafyaya önderlik yapacak, ülkenin tüm meselelerinde millet aldığı gücün ve desteğin farkında olarak milletin yanında duracak ve milletin gasp edilen irade ve hakkını teslim edecek bir Cumhurbaşkanı istiyoruz. Milletin istek ve talepleri doğrultusunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı bu makam için doğru isim olarak değerlendiriyoruz" ifadelerine yer verdi.