Rize'de Su Arızası Ne Zaman Sona Erecek?

Rize'de Su Arızası Ne Zaman Sona Erecek?
Rizede önceki gün sabah saatlerinde piriçelebi mahallesinde yaşanan su kesintisi giderilemiyor

Piriçelebi Mahallesi Niyazibey sokakta meydana gelen arıza sebebiyle dün sabahtan beri yaşanan su kesintisi devam ediyor.

Rize Belediyesi su ekiplerinin sabah saatlerinde yeniden başlattığı çalışmalar sonucu su kesintisinin nedeninin bulunamaması ve kesintinin ne zamana kadar süreceğinin bilinmemesi mahalle sakinleri tarafından tepkiyle karşılanıyor. Ekiplerin çalışmasında telefon hatlarında tahribat gelmesi sonucu mahallede telefon kesintisi yaşanıyor.

hakan-bengli.jpgKonu ile ilgili açıklamalarda bulunan Rize Belediyesi Su ve Kanalizasyon işleri Müdürü Hakan Bengli, önceki gün yaşanan kesinti için ekiplerin yoğun bir şekilde çalıştığını, arıza için alan daraltarak arıza noktasını kısalttıklarını söyledi.

Bengli, şebekelerde kaynaklanan arızanın gün yüzüne çıkmadığı için tespit etmekte zorlandıklarını ifade ederek, 15 senelik hatta altyapı harita yapısı olmadığını arıza mesafesinin daraltılarak, akşam saatlerine kadar arızayı tespit edip kısa sürede arızayı gidererek mahalleye suyu vereceklerini belirtti.