Rize'de Şüphe Üzerine Durdurulan Araçta Ruhsatsız Tabanca ve Uyuşturucu Yakalandı

Rize'de Şüphe Üzerine Durdurulan Araçta Ruhsatsız Tabanca ve Uyuşturucu Yakalandı
Rize İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin kent merkezinde şüphe üzerine durdurduğu araçta 4 adet ruhsatsız tabanca ve 1.98 gram metamfetamin ele geçirildi. Olayla ilgili 2 kişi tutuklandı.

Rize İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan şahıs ve gruplara yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında kent merkezinde durumundan şüphelenilerek durdurulan bir araçta yapılan aramada 4 adet ruhsatsız tabanca ve tek parça halinde toplam ağırlığı 1.98 gram olan metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Olayla ilgili A.Ö. ve İ.Ç. çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Rize genelinde suç ve suçluyla mücadele adına çalışmalarının azim ve kararlılıkla devam etmekte olduğu kaydedildi.

rizede-suphe-uzerine-durdurulan-aracta-ruhsatsiz-tabanca-ve-uyusturucu-yakalandi.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum