Rize'de Sürücülere Önemli Uyarı, Sürücüler Dikkat!

Rize'de Sürücülere Önemli Uyarı, Sürücüler Dikkat!
15 Temmuz darbe girişiminin birinci yıldönümünde Rize’de yapılacak etkinlikler sebebiyle Cumhuriyet ve Atatürk Caddesi kısmen trafiğe kapatılacak.

15 Temmuz darbe girişiminin birinci yılındaki etkinlikler kapsamında Rize’de yarın (Cumartesi) sabah 10.00'dan itibaren Cumhuriyet Caddesinde Yapı Kredi kavşağı ile Ali Osman Ulusoy arası trafiğe kapatılacak. Aynı günün akşamı ise Atatürk Caddesi de kısmen trafiğe kapatılacak.

Tuzcuoğlu Memişağa Parkı'nda yarın (Cumartesi) 22.30’da düzenlenecek etkinlikler nedeniyle kurulacak stand ve tır ile güvenlik nedeniyle Cumartesi sabah 10.00’dan itibaren  Cumhuriyet Caddesinde Yapı Kredi kavşağı ile Ali Osman Ulusoy acentesi arası trafiğe kapatılacak. Bu alanın Pazar günü de trafiğe kapalı kalabileceği ifade edilirken, akşam ki etkinliklerin başlamasından bir müddet önce de Atatürk Caddesi üzerinde Mavi Köşe (Ziraat Bankası kavşağı) ile Ak Parti Rize İl Başkanlığı Binasının da yer aldığı Akbank kavşağına kadar olan bölüm de trafiğe kapatılacak.

Cumhuriyet ve Atatürk Caddesi üzerinde araç trafiğine kapatılacak yollar nedeniyle sürücülerin dikkatli olmaları istenilirken, etkinlikler sona erene kadar sürücülerin alternatif yolları kullanması gerekiyor.

cumhuriyet-caddesi-yani.jpg

rize-cumhuriyet-caddesi.jpg