Rize'de Talihin Böylesi.... VİDEO İZLE

Rize'de Talihin Böylesi.... VİDEO İZLE
Rize'de Kale Hipermarketler'in 15. kuruluş yıldönümü dolayısıyla düzenlediği otomobil kampanyasında Güneş Öksüz'ün aldığı tek kupona otomobil çıktı.

Rize'de Kale Hipermarketler, 15. kuruluş yıl dönümü nedeniyle mağazadan alışveriş yapanlar arasında 3 Adet Polo Otomobil için önceki gün noter huzurunda çekiliş düzenledi. Mağazadan alışveriş yapanlardan Güneş Öksüz de tek kuponuyla çekilişe katıldı. Yapılan çekilişte 1. talihli olarak Güneş Öksüz, otomobil kazananlar arasında yer aldı. Öksüz, 1 hafta önce ehliyetini almıştı. Kampanyada yaklaşık 7 ay boyunca 50 lira karşılığında müşterilere 251 bin 504 adet kupon dağıtıldı. 

gunes-oksuz-otomobilin-anahtarini-erkan-balcidan-alirken-(3).jpg

Deniz Caddesi'ndeki Kale AVM önünde noter huzurunda yapılan çekilişte 3 otomobil talihlileri belirlendi. Otomobillerden biri mağazadan sadece 50 liralık alış veriş yapan Güneş Öksüz'e çıktı. 

Güneş Öksüz, yaptığı açıklamada, çocuklara kırtasiye malzemesi almak için markete alış veriş yapmaya gittiğini ifade ederek, "50 liralık alış veriş yaptım. Marketteki kasiyerde bana 'hediye otomobil fırsatı var değerlendirin' dedi. Şansa inanmadığım için pek dikkate almadım. Ancak içime otomobil çıkacağına dair his doğunca kuponu doldurup sakladım" dedi.

gunes-oksuz-beytullah-oksuz-(1).jpg

Çekiliş gününü unuttuğunu ve hatırlamadığını kaydeden Öksüz, bir arkadaşının otomobil kazandığını telefonla kendisine haber verdiğini belirterek, "O sırada yemek kursundaydım. Çekilişten haberim yoktu. Arkadaşım bana araba çıktı deyince şaşırdım, inanamadım. Arkadaşım özellikle şaka yapmadığını ve arabanın çıktığını söyleyince kendisine inandım. Araba çıktığını duyan arkadaşlarım hepsi bir bana baktı. Onlarda şaşırdı. Demeki ki nasipti. Tek biletim vardı. Onada araba çıktı. Nasip kısmetmiş" diye konuştu. 

gunes-oksuz-beytullah-oksuz-(4).jpg

Öksüz, bir hafta önce ehliyet aldığını belirterek, "Yıllarca hep ehliyet almak isterdim. İşlerden dolayı sürekli erteledim. Bir hafta önce ehliyeti aldım bir hafta sonrada otomobil çıktı" dedi.

Öksüz'ün eşi Beytullah Öksüz de, otomobilin eşine ilkten çıktığına pek inanamadığını belirterek, "Kendim 30-40 tane biletim vardı. Onları hep başkalarına verdim. Eşim gitmiş bilet almış. Bir tane bileti vardı onada otomobil çıktı. Şansa pek inanmam. Ne kadar şanslıymış ki demek otomobil eşime çıktı Bir hafta öncede ehliyetini almıştı. Otomobilde ısmarlama gibi bir şey oldu. Allah'ın takdiri" diye konuştu.

gunes-oksuz-beytullah-oksuz-(2).jpg

Öksüz, Kale Hipermarketler İnsan Kaynakları Müdürü Erkan Balcı'dan otomobilin anahtarını temsili olarak alıp otomobiline binerken, prosedür ve noter işlemlerinin tamamlanmasının ardından otomobilini teslim alacak.

gunes-oksuz-otomobilin-anahtarini-erkan-balcidan-alirken-(1).jpggunes-oksuz-beytullah-oksuz-(3).jpg

gunes-oksuz-otomobilin-anahtarini-erkan-balcidan-alirken-(2).jpggunes-oksum-kale-avmden-otomobilini-alirken-(8)-001.jpggunes-oksum-kale-avmden-otomobilini-alirken-(2).jpggunes-oksum-kale-avmden-otomobilini-alirken-(3).jpg

gunes-oksum-kale-avmden-otomobilini-alirken-(4).jpggunes-oksum-kale-avmden-otomobilini-alirken-(5).jpg

gunes-oksum-kale-avmden-otomobilini-alirken-(7).jpg