Rize'de Tarihi Gün İçin Adeta Seferberlik İlan Edildi !

Rize'de Tarihi Gün İçin Adeta Seferberlik İlan Edildi !
Rize’de Sedat Peker'İn katılımıyla düzenlenecek olan “Teröre Lanet Et, Şehidine Sahip Çık” mitingi dolayısıyla aralıksız hızlı bir şekilde sürdürülen çalışmalar nedeniyle adeta tam bir seferberlik yaşanıyor.

Özellikle son dönemdeki çıkışlarıyla ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olan hayranlığıyla gündemde olan Ünlü İş Adamı Sedat Peker’in Rize’de katılacağı “Teröre Lanet Et, Şehidine Sahip Çık” mitingi için  Rize’de harıl harıl çalışmalar devam ediyor.

Fırtına Gazetesi’nin organizasyonuyla 9 Ekim Cuma günü Saat:16.30’da Ünlü İş Adamı Sedat Peker’in katılımıyla Rize Cumhuriyet Meydanında düzenlenecek ve tarihi bir kalabalığın katılmasının beklendiği miting için Rize’de hummalı çalışmalar devam ediyor.

Fırtına Gazetesi Sahibi Zeki Mayi, bir taraftan miting için Rize caddelerindeki reklam panolarına afişler astırıp, vatandaşların bilgilendirilmesi için şehir merkezine stand kurulmasını sağlarken, diğer taraftan da önce kent merkezindeki ardından da ilçelerdeki belediyeler ile STK’ları ilçe ilçe dolaşarak miting davetlerini gerçekleştiriyor.

sedat-pekerin-rize-mitingine-davet-calismalari-(11).jpg

Ziyaretleri gerçekleştiren Fırtına Gazetesi sahibi Salih Zeki Mayi ve Genel Yayın Koordinatörü Fikret Karabulut; Ülkü Ocakları Rize İl Eski Başkanı Kerim Özkul, MHP Eski Merkez İlçe Başkanı Süleyman Eyüpoğlu, İyidere MHP Eski İlçe Başkanı Yaşar Okumuş’la beraber STK temsilcilerine miting hakkında bilgi vererek kendilerini mitinge katılmaları için davette bulunuyor.

sedat-pekerin-rize-mitingine-davet-calismalari-(10).jpg

Organizasyon dolayısıyla çalışmalarını aralıksız sürdüren ve davetiye dağıtımını gerçekleştiren Zeki Mayi ve ekibi Çayeli Minibüsçüler Kooperatifini, Çayeli Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Bulut Dereci’yi, Çayeli Çakıroğlu Derneği’ni,  Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen’i, Fındıklı Belediye Başkanı Adnan Özbalaban’ı, Fındıklı Muhtarlar Derneği’ni, Fındıklı Ziraat Odası’nı, Fındıklı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Gürhan Kutluata’yı, Ardeşen Muhtarlar Derneği Başkanı Murteza Özyanık’ı, Ardeşen Münübüsçüler Kooperatifi Başkanı Recep Şeremet’i, Ardeşen Ziraat Odası Başkanı Turan Kaboğlu’nu ziyaret etti. Heyet gerçekleşecek büyük buluşma için STK temsilcilerine bilgi vererek yapılacak etkilliğe davet etti.

sedat-pekerin-rize-mitingine-davet-calismalari-(1).jpgsedat-pekerin-rize-mitingine-davet-calismalari-(2).jpgsedat-pekerin-rize-mitingine-davet-calismalari-(3).jpg

sedat-pekerin-rize-mitingine-davet-calismalari-(4).jpgsedat-pekerin-rize-mitingine-davet-calismalari-(5).jpgsedat-pekerin-rize-mitingine-davet-calismalari-(6).jpg

sedat-pekerin-rize-mitingine-davet-calismalari-(7).jpgsedat-pekerin-rize-mitingine-davet-calismalari-(8).jpgsedat-pekerin-rize-mitingine-davet-calismalari-(9).jpg

sedat-pekerin-rize-mitingine-davet-calismalari-(12).jpgsedat-pekerin-rize-mitingine-davet-calismalari-(13).jpg