Rize'de Tek Hedef Süper Lig

Rize'de Tek Hedef Süper Lig
PTT 1'inci Lig ekibi Ç.Rizespor'un 1461 Trabzon'dan transfer ettiği Eren Albayrak ile Sercan Kaya, "Bizim hedefimiz sadece Süper Lig" dedi.

KARTAL MAÇININ MİMARİ OLDU

Eren ile Sercan, oynadıkları futbol ve attıkları gollerle yeşil mavili taraftarların gözüne girdi. Cumartesi akşamı oynadığı Kartalspor maçında attığı 2 golle galibiyetin mimarlarından olan Eren, Trazonspor'dan tanıdığı Sercan'la iyi anlaştıklarını söylerken, "Çok uzun zamandır birlikte oynuyoruz. Birbirimizi iyi tanıyoruz. Neler yapacağımızı biliyoruz" dedi. Kartal maçını kazandıkları için çok mutlu olduklarını ifade eden Eren, şöyle devam etti: "Hedefimize yavaş yavaş yaklaşıyoruz. Amacımıza ulaşmak için de çok çalıyoruz. Kartal maçında farklı ve güzel bir galibiyet aldık. Buna devam edip istediğimiz yerlere geleceğiz."

"MUSTAFA DENİZLİ'NİN OLUŞU HEDEF ANLAMINA GELİYOR"

Ligde her hafta kritik maçlar oynadıklarını, bu karşılaşmaların telafisinin çok zor olduğunu ifade eden Sercan Kaya ise şunları söyledi: "Ligde haftalar giderek azalıyor. Dolayısıyla her maça çok iyi motive olmak zorundayız. Elbette böylesine haftalarda maçlara motive olmak çok zor. Teknik direktörümüz Mustafa Denizli'de hafta içinde sürekli bunun üstünde durarak bize daha iyi oynamamız gerektiğini anlatıyor. Ben de takım halinde gerçekten çok iyi oynadığımızı düşünüyorum. Bu şekilde devam edersek hedefimize varacağız. Zaten Mustafa Denizli'nin burada oluşu hedef anlamına geliyor. Sezon sonunda da Süper Lig'e çıkacağız."

"HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK"

Arkadaşı Eren"le birlikte iyi bir ikili olup iyi anlaştıklarını ifade eden Sercan, Ç.Rizespor'un birlikte oynadıkları 3'üncü takım olduğunu açıklarken şöyle konuştu: "Bizi Ç.Rizespor'a getirenlere layık olmaya çalışıyoruz. Umarım daha çok çalışarak ve her hafta üstüne koyarak yolumuza devam edeceğiz. Hedefimiz şampiyon olarak Süper Lig'e çıkmak. Bu yolda emin adımlarla ilerleyeceğiz. Şimdi önümüzde Denizlispor maçı var. 1461'de oynarken Denizlispor'a 2 maçta 2 şer gol attım. Her maçın atmosferi farklı oluyor. Bizi zor bir maç bekliyor."