Rize'de Tepki Çığ Gibi Büyüyor, ‘Başkanına Sahip Çık’ Yürüyüşüne Destek Devam Ediyor

Rize'de Tepki Çığ Gibi Büyüyor, ‘Başkanına Sahip Çık’ Yürüyüşüne Destek Devam Ediyor
Ulusal Parti Genel Başkanı Gökçe Fırat Çulhaoğlu’nun Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik hakaret ve tehdit içerikli sözlerine Rize’den tepki çığ gibi büyüyor.

Cuma günü Erdoğan’a destek yürüyüşü verilecek olan Rize’de Çulhaoğlu’na her kesimden tepkiler üst üste gelmeye devam ediyor. Rize sivil toplum örgütü temsilcileri de tepkileri dile getirmeye devam ediyor.

Ak Parti Rize İl Başkanlığınca düzenlenecek olan, Rize Sivil Toplum Platformu ile Rize Erdoğan Gönüllüleri tarafından da desteklenecek olan 5 Haziran Cuma günü saat 17:00’de düzenlenecek olan ‘Haydi Rize Başkanına Sahip Çık’ yürüyüşüne destek veren Rize Ziraat Odası Başkanı Nevzat Paliç, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ömer Faruk Ofluoğlu ve Rize Yeşilay Derneği Başkanı Harun Mertoğlu, Rizelilerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a karşı yapılan saygısızlığa karşı tepkilerini ortaya koyacaklarını dile getirdi.

Rize Ziraat Odası Başkanı Nevzat Paliç yaptığı açıklamada, “Rizelilerin ve bütün vatandaşların Cumhurbaşkanına sahip çıkmasını istiyorum. Seçilmiş bir Cumhurbaşkanı hepimizin Cumhurbaşkanı’dır. Ona laf söylenmesine de gönlümüz razı değildir” şeklinde konuştu.

nevzat-palic-002.jpg

Rize Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ömer Faruk Ofluoğlu açıklamasındai “Cumhurbaşkanı hepimizin başkanıdır. Bu ülkede yaşayan her insanın en saygın yerde tutması gereken bir insandır. Ülkeye yaptığı hizmetlerle Cumhurbaşkanı olmuş bir insandır. Politikada rekabet veya eleştiri olabilir ama bunun belli bir seviyede olması gerekir. Bunları duymuyoruz, duymak da istemiyoruz” dedi.

omer-faruk-ofluoglu-001.jpg

Rize Yeşilay Derneği Başkanı Harun Mertoğlu ise, “O sözleri söyleyenlere laflarını iade ediyoruz. Recep Tayyip Erdoğan’ı kimse asamaz. Parti kurulurken de söylemiştik sonuna kadar arkasındayız” diye konuştu.

harun-mertoglu-001.jpg