Rize’de Teröre Tepki İçin Horon Edenler Şehidin Cenaze Namazını Unuttu!

Rize’de Teröre Tepki İçin Horon Edenler Şehidin Cenaze Namazını Unuttu!
Rize’de “Kardeşlik, barış için ırkçılığa hayır, terörizme karşı hayır" horonu düzenleyenler ne yazık ki bir gün sonra kent merkezinde düzenlenen terör şehidinin Gıyabi Cenaze Namazını unuttu.

Binlerce kişiyi Ovit Dağında eğlenceye çağıranlar aynı hassasiyeti terör şehidinin Rize'deki Gıyabi Cenaze Namazında gösteremedi.

Rize’de Ekşioğlu Vakfı’nın dün İkizdere ilçesi Ovit Yaylasında gerçekleştirdiği "kardeşlik, barış için ırkçılığa hayır, terörizme karşı hayır" horonuna 965 kişi katılırken, Mardin Nusaybin’de yürütülen terör operasyonunda ağır yaralı kaldırıldığı GATA’da dün teröre şehit verdiğimiz Rize İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Polisi Kürşat İnan’ın Rize kent merkezindeki Şeyh Camiinde düzenlenen Gıyabi Cenaze Namazına yaklaşık 600 kişi katıldı.

Teröre tepkiyi eğlenceden ibaret sayan ve binlerce kişiyi Rize’den araçla 1 saat uzaklıktaki İkizdere ilçesinde yer alan Ovit Yaylasına eğlenceye çağıran ve bir rekor uğruna teröre horonla sözde hayır diyecek olan bu zihniyet, Ovit’te teröre gösterdiği sözde hassasiyeti Rize’nin kent merkezinde yani göbeğinde ne yazık ki sözde de olsa gösteremedi ve dün Rize'de "kardeşlik, barış için ırkçılığa hayır, terörizme karşı hayır" programı düzenleyenler bugün terör şehidinin Rize'deki Gıyabi Cenaze Namazında yer almadı.

"Kar üzerinde dünyanın en büyük horon halkası" rekoru kırmak ve Guinnes Rekorlar Kitabına girmek adına düzenledikleri eğlence programına "teröizme karşı hayır" sloganını ekleyen Ekşioğlu Vakfı Başkanı Ali Ekşi ve yönetimini kınıyor; kelimelerin düğümlendiği noktada yaşananları bir kez daha fotoğraflıyoruz.

TERÖR ŞEHİDİ KÜRŞAT İNAN İÇİN RİZE’NİN GÖBEĞİNDEKİ GIYABİ CENAZE NAMAZI

kursat-inan-rize-giyabi-cenaze-namazi-(1).jpg

kursat-inan-rize-giyabi-cenaze-namazi.jpgkursat-inan-rize-giyabi-cenaze-namazi-(2).jpgkursat-inan-rize-giyabi-cenaze-namazi-(5).jpgkursat-inan-rize-giyabi-cenaze-namazi-(3).jpg

kursat-inan-rize-giyabi-cenaze-namazi-(6).jpgkursat-inan-rize-giyabi-cenaze-namazi-(7).jpgkursat-inan-rize-giyabi-cenaze-namazi-(8).jpgkursat-inan-rize-giyabi-cenaze-namazi-(4).jpg

TERÖRE SÖZDE KARŞI HORONU İKİZDERE OVİT

ovit-horon-senligi-(2).jpgovit-horon-senligi-(6).jpgovit-horon-senligi-(7).jpgovit-horon-senligi-(9).jpg

ovit-horon-senligi-(1).jpgovit-horon-senligi-(10).jpgovit-horon-senligi-(4).jpgovit-horon-senligi-(5).jpg