Rize'de Toprak Kayması Sonucu Ev Çöktü 1 Ölü, 1 Yaralı

Rize'de Toprak Kayması Sonucu Ev Çöktü 1 Ölü, 1 Yaralı
Rize'de dün akşam toprak kayması nedeniyle bir bölümü çöken evin altında 3 yaşındaki kuzeniyle beraber kalan ve ağır yaralanan genç kız hayatını kaybetti.

Rize'nin Çayeli ilçesi Armutlu köyünde dün akşam saatlerinde toprak kayması nedeniyle bir bölümü çöken evin altında 3 yaşındaki kuzeniyle birlikte toprak altında kalan ve ağır yaralanan Şevval Pehlivan (17) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Rize'nin Çayeli ilçesi Armutlu köyünde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda toprak kayması nedeniyle Celal Pehlivan'a ait iki katlı evin bir bölümü çöktü.

Toprağın altında kalan Şevval (17) ve Ruşen Pehlivan (3) adlı kuzenler, evde bulunan diğer kişiler ve vatandaşların uğraşları sonucu toprak altından çıkarıldıktan sonra ambulansla İshakoğlu Çayeli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

23-037.jpg

İlk müdahalenin ardından hayati tehlikesi bulunan Şevval Pehlivan, Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Ruşen Pehlivan ise Rize Devlet Hastanesine sevk edilirken, Şevval Pehlivan Eğitim Araştırma Hastanesinde yapılan müdahalenin ardından Yoğun Bakım ünitesinde yer olmayışı nedeniyle Rize Devlet Hastanesine sevk edildi. Şevval Pehlivan'ın hayatını kaybettiğine dair acı haber bugün öğle saatlerine yakın bir zamanda geldi. Küçük kardeşin ise hayati tehlikesinin bulunmadığı ifade edildi.

image-20160707123931.jpeg

İLGİLİ HABERİMİZ

Rize'de Toprak Kayması 1'i Ağır 2 Yaralı