Rize’de Trafik Kazası 1 Ölü, 1 Yaralı

Rize’de Trafik Kazası 1 Ölü, 1 Yaralı
Rize’de ihmal dolayısıyla meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi ise yaralandı.

Rize’nin Çaykent Beldesinde meydana gelen kazada otomobil sürücüsü İlyas Yıldız (47) yaralanırken, otomobilde bulunan Sultan Koç (45) ise olay yerinde hayatını kaybetti.

rize’de-trafik-kazasi-1-olu,-1-yarali-53.jpg

Edinilen bilgiye göre, dün akşam (Cuma) 22.00 sıralarında Rize Çaykent Beldesi girişinde meydana gelen kazada, Dağbaşından Çaykent istikametine giden İlyas Yıldız yönetimindeki otomobil, Çaykent girişi petrol istasyonu önünde su şebekesinde çalışan müteahhit firmanın çalışmalar dolayısıyla tek şeritten sağlanan karayolunda uyarı levhalarını ışıksız kullanması ve ışıklı tabela ile önlem almadığı yolda park halinde bulundurduğu kamyona arkadan çarptı.

rize’de-trafik-kazasi-1-olu,-1-yarali-2.jpg

Çarpma sonucu Sultan Koç olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücü Yıldız ise yaralı olarak Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.

Su şebekesi çalışmaları dolayısıyla ulaşımın tek şeritten sağlandığı bölgede müteahhit firmanın uyarıcı ışıklı tabela yerine ışıksız tabela kullanması ve önlem almaması dolayısıyla daha öncede çeşitli kazaların meydana geldiği bilgisine ulaşıldı.

rize’de-trafik-kazasi-1-olu,-1-yarali-52.jpg

rize’de-trafik-kazasi-1-olu,-1-yarali-3.jpg

rize’de-trafik-kazasi-1-olu,-1-yarali-1.jpg

SONRAKİ HABERİMİZ

Rize'deki Kazada Ölü Sayısı 2'ye Yükseldi