Rize'de Trafik Kazası 1 Ölü, 1 Yaralı

Rize'de Trafik Kazası 1 Ölü, 1 Yaralı
Rize’nin Derepazarı ilçesinde meydana gelen kazada, birkaç gün önce sözleşmeli öğretmen olarak göreve başlayan 30 yaşındaki anne hayatını kaybetti, 5 yaşındaki oğlu yaralandı.

Rize’nin Derepazarı ilçesinde meydana gelen kazada, birkaç gün önce sözleşmeli öğretmen olarak göreve başlayan 30 yaşındaki Fevziye Oğuz ile 5 yaşındaki oğlu Salih Zeki Oğuz'a bir otomobil çarptı. Anne kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti, oğlu ise yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde İyidere istikametinden Rize istikametine gitmekte olan 34 KD 2918 plakalı Fatih İ. yönetimindeki otomobil, Derepazarı ilçesinde Günay Kıran Anaokulu yanında birkaç gün önce sözleşmeli öğretmen olarak göreve başlayan ve üst geçidi kullanmadan karşıdan karşıya geçmeye çalışan Fevziye Oğuz (30) ile oğlu Salih Zeki Oğuz'a çarptı.

Otomobilin çarpmasıyla ağır yaralanan anne Fevziye Oğuz ile oğlu Salih Zeki Oğuz, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Anne Oğuz burada yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. 5 yaşındaki Minik Oğuz'un ise vücudunda kırıklar olduğu ancak hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Hayatını kaybeden genç öğretmenin Pazar ilçesi nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

Araç sürücüsü polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili inceleme sürüyor.