Rize'de Trafik Kazası 2 Ölü, 6 Yaralı

Rize'de Trafik Kazası 2 Ölü, 6 Yaralı
Rize'nin Çayeli ilçesinde kamyonet ile otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

İlçeye bağlı Madenli yol güzergahında 2 aracın kafa kafaya çarpışmasıyla meydana gelen trafik kazasında  2 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı. Kazada Milli Eğitim Bakanlığı Bakanlık Müşaviri Mustafa Okur'un oğlu Sinan Okur da (Fotoğraftaki) hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Çayeli-Madenli Yolunda Kadir Adalı'nın kullandığı 53 DK 606 plakalı otomobil ile sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir kamyonet çarpıştı.

Kazada Şark ailesinden Havva, Özkan, Aysun, Şevval, Ebrar ve Hüseyin Şark ile Sinan Okur ve Kadir Adalı yaralandı.

Yaralılardan Havva, Özkan, Aysun ve Şevval Şark Rize Devlet Hastanesi'ne, Sinan Okur, Ebrar ve Hüseyin Şark Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Kadir Adalı ise Çayeli İshakoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Çayeli İlçesi Büyükköy Eski Belediye Başkanı Milli Eğitim Bakanlığında Bakanlık Müşaviri Mustafa Okur'un oğlu olduğu öğrenilen Sinan Okur ile Kadir Adalı kaldırıldıkları hastanelerde yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

Diğer yaralıların ise hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

sinan-okur.jpg

sinan-okur-trafik-kazasi-rizede-trafik-kazasi-2-olu,-6-yarali-2.jpgsinan-okur-trafik-kazasi-rizede-trafik-kazasi-2-olu,-6-yarali-1.jpgsinan-okur-trafik-kazasi-rizede-trafik-kazasi-2-olu,-6-yarali.jpg

sinan-okur-(gozluklu).jpg

Kazada hayatını kaybeden Sinan Okur (Solda oturan) ve Kadir Adalı (sağda oturan) aynı karede yer alırken çekilen fotoğraf.

sinan-okur-(solda-oturan)-kadir-adali-(sagda-oturan).jpgkadir-adali.jpg