Rize’de Trafik Kazası. Bariyerleri Aşarak Üst Geçit Ayağına Çarptı

Rize’de Trafik Kazası. Bariyerleri Aşarak Üst Geçit Ayağına Çarptı
Rize’nin Gülbahar Mahallesinde üç aracın karıştığı trafik kazası meydana geldi.

 

Alınan bilgiye göre, Artvin istikametinden Trabzon istikametine seyir halinde olan Ali Bey D. (63) yönetimindeki 23 BK 493 plakalı araç sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce orta refüje çıkarak aydınlatma direğine ardından Menderes bulvarına düşerek Trabzon istikametinden Çayeli istikametine gitmekte olan Yakup K. Yönetimindeki 53 DU 191 plakalı araca çarptıktan sonra üst geçit ayağına çarparak durdu. Bu sırada Trabzon istikametinden Çayeli istikametine gitmekte olan Adem Ali Ü. yönetimindeki 53 DN 746 plakalı araç da aydınlatma direğine çarparak hasar aldı.

Kazada 23 plakalı araç sürücüsü yaralandı. Sürücünün hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Bir süre trafiğe kapanan yol ise araçların çekilmesinin ardından yeniden açıldı.

 

rizenin-gulbahar-mahallesinde-trafik-kazasi-meydana-geldi-1.jpgrizenin-gulbahar-mahallesinde-trafik-kazasi-meydana-geldi-2.jpgrizenin-gulbahar-mahallesinde-trafik-kazasi-meydana-geldi-3.jpgrizenin-gulbahar-mahallesinde-trafik-kazasi-meydana-geldi-4.jpgrizenin-gulbahar-mahallesinde-trafik-kazasi-meydana-geldi-5.jpgrizenin-gulbahar-mahallesinde-trafik-kazasi-meydana-geldi-6.jpgrizenin-gulbahar-mahallesinde-trafik-kazasi-meydana-geldi-7.jpg

hakan-gultekin-ak-parti-rize-milletvekili-aday-adayi-008.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum