Rize'de Ücretsiz Kapalı Otopark Açıldı

Rize'de Ücretsiz Kapalı Otopark Açıldı
Rize'de belediye tarafından ücretsiz otopark açıldı.

Rize'nin Pazar ilçesinde Pazar Belediyesince yaptırılan ücretsiz kapalı otopark hizmet vermeye başladı. Pazar Belediyesi'nin ücretsiz açık otoparkından sonra kapalı otoparkı da hizmete sokması ilçede sevinçle karşılanırken belediye tarafından vatandaşların hizmetine ücretsiz sokulan otoparkların Pazar'daki trafiği rahatlatması bekleniyor.

Belediye Başkanı Ahmet Basa, yaptığı açıklamada, amaçlarının ilçe trafiğine akışkanlık kazandırmak ve sosyal belediyeciliği ilke edinerek vatandaşlara hizmet vermek olduğunu belirtti.

ahmet-basa.20120429122742.jpgDaha önce 500 araç alabilen ücretsiz açık otoparkı hizmete açtıklarını ifade eden Basa, ''Şimdi hizmet binamızın karşısındaki belediyemize ait binada 3 bin 500 metrekare alanda 180 araç kapasiteli kapalı yeraltı otoparkını ücretsiz olarak hizmete açtık. Park sorununu çözdüğümüzde ilçede trafik akışına önemli katkı sağlayacağımızın bilincindeyiz. Çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz. Pazarlılara yakışan en iyi hizmeti sunma arzusundayız'' dedi.

otopark-pazar-rize-1.jpg

otopark-pazar-rize-2.jpg