Rize'de Umut Doktora Veda Yemeği

Rize'de Umut Doktora Veda Yemeği
Rize'deki görevinden ayrılarak, İstanbul'da özel bir hastanede göreve başlayacak Rize Devlet Hastanesi Göz Polikliniği doktorlarından Opr. Dr. Umut Şahin'e veda yemeği düzenlendi

Rize Devlet Hastanesi'nde 1,5 yıldır başarıyla görev yapan Opr. Dr. Umut Şahin'in İstanbul'da Özel Asya Göz Merkezi'nde meslek hayatına devam etmek istemesinin ardından Rize'den ayrılacak olmasından dolayı hastane yönetimi ve personeli tarafından veda yemeği düzenlendi.

Şehzade Restaurant'ta bu akşam düzenlenen veda yemeğine Rize Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Ebubekir İmamoğlu ve eşi, doktorlar ve hastane personeli katıldı.

umut-sahine-rizede-veda-yemegi-1.jpg

Başhekim Yardımcısı Ebubekir İmamoğlu yaptığı açıklamada, “Başarılı bir arkadaşımızı kaybettiğimiz için üzüntülüyüz. Ancak bu arkadaşımızın da kendi geleceğini düşünmesi gerekiyordu. Kendisine bundan sonraki meslek yaşantısında başarılar diliyoruz.” dedi.

umut-sahine-rizede-veda-yemegi-7.jpg

umut-sahin.jpgDoktor Umut Şahin ise Rize'de bulunduğu sürede çok mutlu olduğunu ifade ederek Rize halkına teşekkür ettiği açıklamasında “Sizlerden ayrılmak gerçekten zor. Ancak bir karar vermek zorundaydım. Hakkımızda inşallah hayırlısı olur. Sizlere de meslek yaşantınızda başarılar dilerim. Rize'yi unutacak değilim. Buradan başta şehir dışında bulunduğundan aramızda olamayan Sayın Başhekimimize, değerli meslektaşlarıma, hastane yönetimi ile personeline ve tüm Rize halkına teşekkür ediyorum” dedi.

Yemekten sonra müzik eşliğinde eğlenen hastane çalışanları Dr. Şahin ile hatıra fotoğrafı çektirip vedalaşarak, saat hediyesinde bulundu.

umut-sahine-rizede-veda-yemegi-2.jpg

umut-sahine-rizede-veda-yemegi-8.jpg

umut-sahine-rizede-veda-yemegi-3.jpg

umut-sahine-rizede-veda-yemegi-4.jpg

umut-sahine-rizede-veda-yemegi-5.jpg

umut-sahine-rizede-veda-yemegi-10.jpg