Rize'de Üniversitede Öğretim Görevlisi, Arazide İşçi

Rize'de Üniversitede Öğretim Görevlisi, Arazide İşçi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Öğretim Görevlilerinden Ahmet Yaşar Öksüz, hafta içerisinde üniversitede öğretim görevlisi, hafta sonrasında ise kendisine ait arazide işçi gibi çalışıyor.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Öğretim Görevlilerinden Ahmet Yaşar Öksüz, farklı ama örnek yaşantısı ile dikkat çekiyor.

Hafta içerisinde üniversitede kendi dalında dersler veren Öksüz, hafta sonlarında ve tatil günlerinde ise köy yaşantısından taviz vermeyerek kendisine ait arazide köy sakinleri gibi bağ ve bahçe işlerini yapıyor. Tarla kazma, odun kesme taşıma gibi bir çok ağır işi yapan öğretim görevlisi arazide çekilen fotoğraflarını ise sosyal paylaşım sitelerinde paylaşarak aynı zamanda insanlara sosyal içerikli mesajlar veriyor. Öğretim görevlisinin paylaşımları hem arkadaşlarından hem de öğrencilerinden olumlu yorumlar alıyor.

ahmet-yasar-oksuz-(1).jpg

Öksüz, gençliğinin ve çocukluğunun köyde geçtiğimi, köy hayatından ve köydeki çalışma hayatından hiçbir zaman kopmadığını belirterek "Köyde kendime ait arazideki bağ ve bahçe işlerini kendim yaparım. Bu işten büyük bir zevk ve huzur alıyorum. Toprakla ve doğada çalışarak zaman geçirmek kendimi daha sağlıklı hissetmeme neden oluyor" dedi.

ahmet-yasar-oksuz-(4).jpgahmet-yasar-oksuz-(2).jpgahmet-yasar-oksuz-(3).jpg