Rize'de Uyum İçerisinde Çalışacağız

Rize'de Uyum İçerisinde Çalışacağız
Serbest Muhasebeci Mali Müsaviler Odasını ziyaret eden Prof Dr. Reşat Kasap Meslek odaları ve STK'larla uyum içerisinde çalışacaklarını söyledi

AK Parti Rize Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Reşat Kasap Ziyaretlerine devam ediyor. Prof Dr. Kasap İl Başkanı Hikmet Ayar, İl başkan yardımcıları, Murat Artan, Ali Haydar Er ve Merkez İlçe Başkanı İshak Alim eşliğinde Serbest Muhasebeci Mali Müsaviler Odasını ziyaret ederek Muammer Berberoğlu ile bir araya geldi.

Belediye ile meslek odalarının uyum içerisinde olması gerektiğini  ifade eden Prof Dr. Kasap, belediye başkanı olduktan sonra gerek  STK'larla gerekse de meslek odaları ile uyum içerinde çalışacaklarını  belirtti.

k1.20140212195329.jpg

Prof. Dr. Kasap ayrıca her mesleğin erbabına ait olması  gerektiğini ifade etti.  Daha sonra esnaf ziyaretlerine davam eden Prof Dr. Reşat Kasap, Kutlu handa esnaflarla buluşarak onların sorunlarını dinledi.  Fikir alışverişinde bulundu.

k2.20140212195346.jpg

Prof Dr. Kasap son olarak Bayburtlular Derneğini ziyaret etti. Burada Bayburtlularla sohbet eden Prof Dr. Kasap sorunları dinleyerek not aldı.

ii.20140212195551.jpg