Rize'de uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

Rize'de uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama
Rize’de düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 3 şüpheliden 2’si tutuklandı.

Rize İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan şahıs ve gruplara yönelik çalışmalar kapsamında, şehir merkezinde yaptıkları operasyonda 2 kişiyi gözaltına aldı. Ekipler, ayrıca, kent merkezinde şüphe üzerinde durdurdukları araç sürücüsünde de uyuşturucu madde yakalanması nedeniyle sürücüyü gözaltına aldı.

Araç sürücüsü E.B.’nin üzerinde yapılan aramada poşet içerisinde folyo sarılmak suretiyle; 2 parça halinde toplam daralı ağırlığı 248,02 gram esrar (skunk) ve 1 parça halinde toplam daralı ağırlığı 19,29 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Operasyonlarda gözaltına alınanlardan E.K. ve E.B. çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı, C.T. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

rizede-uyusturucu-operasyonu-014.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum