Rize'de Uyuşturucu Satıcılarına Operasyon 3 Gözaltı

Rize'de Uyuşturucu Satıcılarına Operasyon 3 Gözaltı
Rize Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde satıcılarına yönelik operasyonda 3 kişiyi gözaltına aldı.

Rize Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucu madde satıcılarına yönelik operasyonlarında 2 adet kuru sıkı tabancanın yanısıra esrar ve extacy ele geçirilirken, uyuşturucu madde satıcısı oldukları tespit edilen 3 kişi gözaltına alındı.

Emniyet ekipleri Rize ve ilçelerinde “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapan Şahıslara” yönelik olarak yürüttükleri çalışmalar sonucunda; Rize Cumhuriyet Başsavcılığının yürütttüğü soruşturma kapsamında “Uyuşturucu veya Uyarıcı maddeleri ruhsatsız veya ruhsata aykırı olarak ülke içinde satmak, satışa arz etmek, başkalarına vermek, sevk etmek, nakletmek, depolamak, satın almak, kabul etmek, bulundurmak, kullanmak” suçlarının şüphelisi olduğu tespit edilen ve toplamda 13 farklı operasyon sonucu ele geçirilen 23,45gr esrar, 7 adet extacy maddesinin şüphelisi Ö.D. S.N ve Y.B. isimli şahısları yapılan operasyonlarla göz altına aldı.

3-040.jpg

Şüphelilerden Ö.D. isimli şahsın evinde yapılan aramada kurusıkı olduğu değerlendirilen 2 adet tabanca bulunmuş olup; S.N. isimli şahsın adresinde yapılan aramada ise 2,25 gr esrar olduğu değerlendirilen madde yakalandı. Şüpheli şahıslar yapılan işlemlerin ardından adli makamlara sevk edildi.

Rize Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ilimiz merkez ve ilçelerinde toplum sağlığını tehdit eden uyuşturucu maddenin ticaretini yapan şahıslara yönelik mücadelenin kararlılıkla devam edeceği bildirildi.

2-059.jpg

İLGİLİ HABERİMİZ

Rize'deki Uyuşturucu Operasyonunda 2 Tutuklama