Rize'de Uyuşturucu Tacirlerine Darbe 2 Tutuklama

Rize'de Uyuşturucu Tacirlerine Darbe 2 Tutuklama
Rize İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin zehir tacirlerine yönelik yaptığı çalışmalarda İstanbul’dan Rize’ye çantasında uyuşturucu madde ile gelen kişi ile olayla alakalı bir şahıs yakalanarak çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Rize İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda önceki gün İstanbul’dan Rize’ye yüksek miktarda uyuşturucu madde getirileceği bilgisine ulaşılması üzerine yapılan operasyonda Sulh Ceza Hâkimliğinden alınan arama ve el koyma kararına istinaden İ.T. adlı şahıs durdurulmuş ve İ.T.’nin yanında bulunan çantasında yapılan aramada 496 adet extacy hap ve 403,79 gr toz esrar olduğu değerlendirilen maddeler ele geçirilmişti.

İ.T.’nin İl Emniyet Müdürlüğünde yapılan sorgusununu ardından olayla ilgili olduğu öğrenilen S.D. adlı şahıs da Rize’de yakalanarak gözaltına alındı. Her iki şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Kalkandere L Tipi Cezaevine gönderildi.

İl Emniyet Müdürlüğü yetkililerinin zehir tacirlerine yönelik çalışmalarının ara vermeden kararlılıkla sürdürüleceği bilgisine ulaşıldı.