Rize'de Vakaya Giden 112 Ambulansı Öğretmene Çarptı. Öğretmen ve Kalp Krizi Geçiren Kişi Hayatını Kaybetti

Rize'de Vakaya Giden 112 Ambulansı Öğretmene Çarptı. Öğretmen ve Kalp Krizi Geçiren Kişi Hayatını Kaybetti
Rize’de kalp krizi geçiren kişiyi hastaneye getirmek için olay yerine gitmek isteyen 112 Acil Ambulansı bayan öğretmene çarptı. Öğretmen ve kalp krizi geçiren kişi hayatını kaybetti.

Rize'de balıkçı barınağında kalp krizi geçiren hastayı almaya giden ambulansın çarptığı öğretmen Songül Ayan (40) hayatını kaybetti. Balıkçı barınağında kalp krizi geçiren Beytül Demirci (70) de kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Bugün öğle saatlerinde Boğaz Mahallesindeki balıkçı barınağında meydana gelen olayda, Beytül Demirci (70) isimli bir kişi  kalp krizi geçirdi. Arkadaşlarının telefonla ulaşamadığı Beytül Demirci'yi merak etmesi üzerine balıkçı barınağına gitmesi sonrası Demirci'yi yerde baygın şekilde görmesi ve 112’yi araması üzerine olay yerine M.Ç. yönetimindeki 53 DK 019 plakalı 112 ambulans sevk edildi. Verilen adrese giden 112 ekibi, adresin yanlış verilmesi dolayısıyla gerçek olay mahalline ulaşmak ve kalp krizi geçiren kişiyi almak için M.Ç yönetimindeki ambulans buradan geri dönüş yapmak amacıyla geri geri giderken sahilde yürümekte olan Çay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Hemşirelik Meslek Dersi öğretmeni Songül Ayan'a çarptı.

Çarpmanın etkisi ile kafasını beton zemine çarpan ve ağır yaralanan Songül Ayan (40) başka bir ambulans ile Rize Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ayan, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kalp krizi geçiren Beytül Demirci (70) de ilk müdahalenin ardından kaldırıldığı Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

32-024.jpg

İLGİLİ HABERİMİZ

Öğrencilerinden Öğretmenlerine En Acı Görev