Rize'de Vali Yardımcısından Örnek Davranış

Rize'de Vali Yardımcısından Örnek Davranış
Rize'de yağmur altında gerçekleşen 19 Mayıs törenlerinde Vali Yardımcısı Şefik Aygöl'den örnek davranış...

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı dolayısıyla Rize’de düzenlenen çelenk töreni  yağmur altında gerçekleştirildi. Yoğun yağmur altında gerçekleşen törende, Vali Yardımcısı Şefik Aygöl, kendi şemsiyesini ıslanmamaları için öğrencilere verip törenin kalan kısmını yağmur altında takip etti.

Soma’da yaşanan maden faciası dolayısı ile tüm yurtta olduğu gibi Rize’de de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı etkinlikleri iptal edildi. Sadece gün dolayısı ile Atatürk Anıtı önünde çelenk töreni yapıldı.

Tören şiddetli yağmura rağmen bir dakikalık saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşı'yla başladı. Vali Yardımcısı Aygöl, kendisine ait şemsiyeyi ıslanmakta olan öğrencilere verip törenin kalan kısmını ıslanarak izledi.

rizede-yagmur-altinda-19-mayis-kutlamasi-3.jpg

Günle ilgili olarak Atatürk Anıtına Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü çelengini İl Müdürü Mustafa Çelik anıta bıraktı. Günün anlam ve önemi ile ilgili konuşmayı Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Mustafa Çelik yaptı. Çelik, konuşmasında Soma’da hayatını kaybeden madencilere Allah'tan rahmet ailelerine başsağlığı diledi. Töreni yağmur altında takip eden müdürün sırılsıklam ıslandığı görüldü.

mustafa-celik.20140519123929.jpg

rizede-yagmur-altinda-19-mayis-kutlamasi-1.20140519123941.jpg

rizede-yagmur-altinda-19-mayis-kutlamasi-2.jpg

yagmur-altinda-19-mayis-kutlamasi-4.20140519123831.jpg