Rize'de Veda ve Tebrik Ziyaretleri

Rize'de Veda ve Tebrik Ziyaretleri
Rize’de bir dizi tebrik ve veda ziyeretlerinde bulunuldu. İşte o ziyaretler:

İçinde bulunduğumuz hafta içerisinde Rize’de görev süresi dolduğundan ilimizden ayrılacaklarla, göreve yeni başlayanlara yapılan ziyaretler ile bazı diğer ziyaretler gerçekleştirildi. İşte o ziyaretler:

Rize İl Hakem Kurulu Başkanı Serdar Serdar, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Okutmanlarından İl Hakem Kurulu Başkan Vekili Ahmet Aşiroğlu, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Rize Şube Başkanı Fethi Kayış ve beraberlerindeki heyet İl Genel Meclisi Başkanı Muhammed Avcı ile Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman’ı makamında ziyaret etti.

rize-il-hakem-kurulundan-muhammed-avciya-ziyaret.jpg

Ziyaretler esnasında Rize’de yürütmekte oldukları faaliyetler ve yapmayı planladıkları projeler hakkında Meclis Başkanı Muhammed Avcı ile Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman’a bilgi veren heyettekiler, Rize hakemlerinin ve gözlemcilerinin sorunlarının da paylaşıldığı görüşmede hem Avcı’ya hem de Karaman’a görevlerinde başarılar dileyerek yeni dönemin hayırlı olması temennisinde bulundu.

rize-il-hakem-kurulundan-huseyin-karamana-ziyaret-1.jpg

Başarılı sporcular yetiştirilmesinin iyi bir eğitimle sağlanabileceğine değinen İl Genel Meclisi Başkanı Muhammed Avcı;  “İsteğimiz ve arzumuz Rize’nin daha çok hakem yetiştirmesi ve üst liglere bu kaynağı sunmasıdır. Son yıllarda Türkiye de yapılan çağdaş spor tesisleri sayesinde sporcularımız artık çok daha modern ortamlarda faaliyetlerini sürdürüyorlar. Bu tesisler sporcu kalitesine de sirayet etmeli ve Rize’mizde buradan gerekli payı almalıdır. İnşallah önümüzdeki dönemde Süper Ligde görev yapabilecek hakem sayımızda da artış olur. Bizlere de bu konuda ne vazife düşüyorsa yerine getirmeye hazırız” dedi.

rize-il-hakem-kurulundan-muhammed-avciya-ziyaret-1.jpg

Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Her iki ziyaretin sonunda ise Meclis Başkanı Muhammed Avcı’ya ve RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman’a hakem forması hediye edildi.

rize-il-hakem-kurulundan-huseyin-karamana-ziyaret-2.jpg

rize-il-hakem-kurulundan-huseyin-karamana-ziyaret-3.jpg

NECMETTİN İLHAN'DAN VEDA ZİYARETLERİ

Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK)’nın 2014 yaz kararnamesi ile Ankara Batı Adliyesi Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına atanan Rize Ağır Ceza Mahkemesi ve Rize Adalet Komisyon Başkanı Necmettin İlhan veda ziyaretleri kapsamında Rize Vali yardımcısı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Güney ile Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman’ı makamında ziyaret etti.

necmettin-ilhandan-umit-huseyin-guneye-ziyaret-1.jpg

Güney’e yapılan makam ziyaretinde İlhan, Rize’de bulunduğu süre içerisinde uyumlu bir çalışma ortamı bulmasından duyduğu memnuniyetini dile getirirken, Genel Sekreter Güney ise, Rize Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Necmettin İlhan’a Rize’de yapmış olduğu başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini bildirerek yeni görev yerinde başarılar diledi.

necmettin-ilhandan-umit-huseyin-guneye-ziyaret.jpg

Misafirlerini makamında ağırlayan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek İlhan’a yeni görev yerinde başarılar diledi.

necmettin-ilhandan-huseyin-karamana-ziyaret.jpg

necmettin-ilhandan-huseyin-karamana-ziyaret-1.jpg

ALTUNBEY DE VEDA ZİYARETLERİNDE

Rize İdare Mahkemesi Başkanı Sameddin Altunbey de, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman’ı makamında ziyaret ederken, Karaman, ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu belirterek Rize’deki görev süresince yaptığı hizmetler dolayısıyla Altunbey’e teşekkür etti ve yeni görevinde başarılar diledi.

sameddin-altunbeyden-huseyin-karamana-ziyaret.jpg

Atunbey ise, dört yıldır yürüttüğü Rize İdare Mahkemesi Başkanlığı hizmeti süresince görevini en güzel şekilde yapmaya çalıştığını belirtti.

sameddin-altunbeyden-huseyin-karamana-ziyaret-1.jpg

MEMUR SEN RİZE ŞUBESİ’NDEN AK PARTİ RİZE MERKEZ İLÇE BAŞKANI TÜRÜT’E ZİYARET

Memur-Sen Konfederasyonu Rize İl Başkanı Resul Usta ve  Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt'e  hayırlı olsun ziyaretinde  bulundu.

Göreve başladığı andan itibaren ziyaretçi akınına uğrayan Başkan Türüt; Memur - Sen Konfederasyonu Rize İl Başkanı Resul Usta ve beraberindekileri makamında ağırladığı ziyarette  Resul Usta, Başkan Türüt'e  yeni görevinde başarılar dileyerek, "Bu görevi layıkıyla yerine getireceğine inanıyorum. Allah yar ve yardımcın olsun" dedi.

memur-sen-rize-subesinden-ak-parti-rize-merkez-ilce-baskani-murat-sadettin-turute-ziyaret.jpg

Usta, Memur- Sen'in  vizyonu konusunda;" Memur - Sen özelde; üyelerinin ortak ekonomik, sosyal, kültürel, özlük, mesleki, hak ve menfaatlerini korumayı ve geliştirmeyi genelde ise; ülkemizde cereyan eden her türlü haksızlık ve hukuksuzluğa karşı çıkmayı temel amaç sayar. Bu amaçların gerçekleştirilmesinde evrensel insan haklarına ve Anayasaya dayanan demokratik, laik, sosyal adalet ve hukuk devleti anlayışı içinde çalışır. Bizde bu minvalde Rize'deki çalışmalarımızı yürütüyoruz "dedi.

Konukları ile bir süre sohbet eden Başkan Türüt, yapılan bu anlamlı ziyaret için Resul Usta ve yönetimine teşekkür etti. Türüt, Sivil Toplum Kuruluşları için; "Sivil toplum kuruluşları üstlendiği işlevler arasında, kamuoyu oluşturmak suretiyle, bireylerin taleplerini dile getirmesine ve dikkate alınmasına yardımcı olmakta ve gerek fert olarak gerekse kurumsal olmaları sebebiyle, çoğulcu bir toplum yapısının sağlanmasında önemli bir rol üstlenmektedir. Bizlerde Sivil toplum kuruluşları ile diyalog içinde olacağız" dedi.

memur-sen-rize-subesinden-ak-parti-rize-merkez-ilce-baskani-murat-sadettin-turute-ziyaret-1.jpg

PAZARSPOR, RİZELİ MİLLETVEKİLLERİ ZİYARET EDİYOR

Pazarspor Başkanı Hüseyin Yangın, Yönetim kurulu üyeleri Neşet Çakır ve Bahattin Bozkurt’tan oluşan heyet Türkiye Büyük Millet Meclisinde bulunan Rizeli Milletvekilleri ziyaret ederek Pazarspor’a destek talebinde bulunuyor.

Ziyaretler kapsamında, Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve Nusret Bayraktar, İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak ve İsmail Safi  ziyaret edildi.

pazarspordan-rizeli-milletvekillerine-ziyaret.jpg

Rize Milletvekili Hasan Karal, Pazarspor’u her dönem yakından takip ettiklerini belirterek, “Başbakanımızın spora destek hizmetleri kapsamında Pazarspor’a da desteklerimiz devam edecektir. Bu sene daha da yakından takiple maçları da izlemeye geleceğim” dedi. 

pazarspordan-hasan-karala-ziyaret.jpg

İstanbul Milletvekili İsmail Safi ise,Pazarspor’un sportif başarılarını takip ettiklerini ve destek vermeye çalışacaklarını ifade ederek, ziyaretlerden dolayı teşekkür ettiğini belirtti.

pazarspordan-rizeli-milletvekillerine-ziyaret-2.jpg

İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak, ziyarette yaptığı açıklamada,”Pazarspor’un her zaman içindeyiz ve her zaman da destekçisiyiz. Saha ve tribün yenileme çalışmalarında olduğu gibi bundan sonra da desteklerimiz her konumda devam edecek. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim” dedi.

pazarspordan-rizeli-milletvekillerine-ziyaret-3.jpg

Rize Milletvekili Nusret Bayraktar ise, Pazarsporu her zaman takip ettiklerini, gerekli desteği vermeye çalışacaklarını ve yeni sezonda başarılar dilediklerini belirtti.

pazarspordan-rizeli-milletvekillerine-ziyaret-1.jpg

Pazarspor heyetinin önümüzdeki günlerde Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal, İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, İstanbul Milletvekili Durmuşali Torlak, Ankara Milletvekili Zelkif Kazdal’ı da T.B.M.M’de ziyaret ederek forma hediyesinde bulunulup destek arayacakları kaydedildi.