Rize’de Vekâletle Kurban Bağışı Kampanyasına İlk Bağış Vali Bektaş’tan

Rize’de Vekâletle Kurban Bağışı Kampanyasına İlk Bağış Vali Bektaş’tan
Rize’de Vekâletle Kurban Bağışı kampanyasına ilk bağış Rize Valisi Erdoğan Bektaş’tan geldi.

Yeryüzünde iyilik hâkim olana kadar durmaksızın çalışmayı şiar edinen Türkiye Diyanet Vakfı, Diyanet İşleri Başkanlığı işbirliği ile 26 yıldır mazlum ve mağdur coğrafyalar için Vekâletle Kurban Kesim Programı düzenliyor.

Yurt içinde 280 kesim bölgesinde, yurt dışında ise 145 ülkenin 436 bölgesinde Vakfımıza emanet ettiğiniz kurbanları İslami usullere uygun şekilde keserek, ülkemizdeki ihtiyaç sahiplerinin yanı sıra mülteci kamplarından, savaş ve afet bölgelerine, kıtlık ve kuraklıkla mücadele eden ülkelerden, bir Müslüman'ın selâmına muhtaç bölgelere kadar dünyanın dört bir yanında ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

12.07.2018 tarihinde başlayan Türkiye Diyanet Vakfı 2018 yılı Vekâletle Kurban kampanyası 20 Ağustos 2018 tarihine kadar devam edecektir. Kampanyada yurt içi Kurban Bedeli 850 TL, yurt dışı Kurban bedeli ise 625 TL olarak belirlendi. PTT şubeleri, TDV şubeleri, il ve ilçe müftülüklerine bağış yapılabilecek. Detaylı bilgiler Cami ve Kur’an Kursu görevlileri, il/ilçe müftülükleri, Türkiye Diyanet Vakfı il/ilçe şubelerinden öğrenilebilecektir.

Bu kapsamda Rize’de Vekâletle Kurban Bağışı kampanyasına ilk bağış Rize Valisi Erdoğan Bektaş’tan geldi.

İl Müftüsü İsmail Yalçın beraberinde Müftü Yardımcıları Naci Çakmakçı ve Hakkı Gür ile birlikte Vali Bektaş’ı ziyaret etti. Vali Bektaş kampanyanın hayırlı olması temennisinde bulundu. Akabinde Vali Yardımcısı Abdullah Şen de bağışta bulundu.

İl Müftüsü İsmail Yalçın, "Her zaman olduğu gibi bu anlamlı kampanyada da halkımızın desteklerini bekliyoruz" dedi.

rize’de-vekâletle-kurban-bagisi-kampanyasina-ilk-bagis-vali-erdogan-bektas’tan-(1).jpgrize’de-vekâletle-kurban-bagisi-kampanyasina-ilk-bagis-vali-erdogan-bektas’tan-(2).jpgrize’de-vekâletle-kurban-bagisi-kampanyasina-ilk-bagis-vali-erdogan-bektas’tan-(3).jpg