Rize’de Veteranlar Futbol Turnuvası Başladı

Rize’de Veteranlar Futbol Turnuvası Başladı
Hamit Oral 7. Veteranlar Futbol Turnuvası Derepazarı İlçe Stadında oynanan karşılaşmalarla başladı.

Hamit Oral 7. Veteranlar Futbol Turnuvası, Derepazarı İlçe Stadında oynanan 3 karşılaşmayla başladı. Günün tek kazananı Ardeşen Veteranlar ilk haftayı lider tamamladı.

Karşılaşmaları TÜFAD Rize Şubesi Başkanı Bilal Karafazlıoğlu, Rize ASKF Başkanı Gafur Bayrak, TFF Rize Futbol İl Temsilcisi Rahmi Aslan, Rize TÜFAD Yönetim kurulu üyesi Cevdet Kurt, Rize amatörün futbolunun duayenlerinden Kemal Köse de takip ederken, turnuva Komitesini Abdullah Kalafatoğlu, Hakan Turanlı ve Tahir Karafazlı’dan oluştu.

rize-veteranlar-futbol-turnuvasi-(5).jpg

Derepazarı İlçe Stadı’nda oynanan ve bu yıl 7.’si düzenlenen Rize Veteranlar Futbol Turnuvasında günün ilk maçında Ardeşen Veteranlar, Çiflikgücü Veteranlar'ı 4-1 mağlup etti. Ardeşen Veteranların gollerini Zeki Kal, Mehmet Akati, İsmail Kutanis ve Cihan Yapıcı kaydederken, Çiftlikgücü Veteranların tek golünü ise Sultan Karamustafa kaydetti.

İkinci karşılaşmada ise Moda Kuyumculuk ile Derepazarı Veteranlar 3-3 berabere kalarak 1'er puana razı oldular. Moda Kuyumculuk'un gollerini Yalkın Birol, Murat Kavalcı ve rakip oyuncu kendi kalesineatarken, Derepazarı Veteranların gollerini ise Cengiz Kuleli (2) ve Köksal kaydetti.   Günün son maçında ise Sanayi Veteranlar ile Güneysu Veteranlar 0-0 berabere kaldı.

rize-veteranlar-futbol-turnuvasi-(1).jpg

Turnuvada 2. Hafta maçları 15 Ağustos 2015 Cumartesi günü oynanacak.

2. haftanın programı şöyle:

19.00 Çitlikgücü- Moda Kuyumculuk

20.00 Güneysu- Ardeşen

21.00 Derapazarı- Sanayi

1-015.jpg

rize-veteranlar-futbol-turnuvasi-(3).jpgrize-veteranlar-futbol-turnuvasi-(9).jpgrize-veteranlar-futbol-turnuvasi-(11).jpg

rize-veteranlar-futbol-turnuvasi-(13).jpgrize-veteranlar-futbol-turnuvasi-(15).jpgrize-veteranlar-futbol-turnuvasi-(8).jpg

rize-veteranlar-futbol-turnuvasi-(18).jpgrize-veteranlar-futbol-turnuvasi-(19).jpg