Rize'de Veteriner Hekimler İftar Programında Buluştu

Rize'de Veteriner Hekimler İftar Programında Buluştu
Rize’de görev yapan veteriner hekimler, geleneksel hale getirdikleri iftar yemeği programında buluştu.

Rize merkez ve ilçelerinde görev yapan ve gıda, hayvancılık ve halk sağlığı sektöründe etkin rol üstlenen veteriner hekimler, geleneksel hale getirdikleri iftar yemeği programında Safir Cafe & Restorant’ta buluştu.

Samimi bir ortamda geçen organizasyonda dayanışma ve kaynaşmanın yanı sıra Rize özelinde hayvancılığın durumu, kırmızı et ve süt sektöründeki değişim ve gelişimler, bölgesel hastalık potansiyeli ve hekimlik alanında meydana gelen gelişmeler değerlendirildi.

rizede-veteriner-hekimleri-iftar-programinda-bulustu-1.jpg

Katılımın yoğun olduğu iftarla ilgili Veteriner Hekim Fatih Ersoy yaptığı açıklamada, “Bu tür organizasyonlarda Ramazan ayının manevi iklimini yaşatmanın yanında, il ve ilçelerde çalışan veteriner hekimlerin bir araya gelerek tanışmaları, kaynaşmaları ve dayanışma ruhunu güçlendirme noktasında önemli rol oynamaktadır. Bu vesile ile iftar yemeğine katılan mesleğimizin duayeni ağabeylerimize, il ve ilçelerde Bakanlıkta ve Belediyelerde kamu görevi yapan, gıda ve hayvancılık sektöründe ve serbest hekim olarak çalışan meslektaşlarıma ve değerli ailelerine teşekkür ederim.” dedi.

rizede-veteriner-hekimleri-iftar-programinda-bulustu-4.jpg

rizede-veteriner-hekimleri-iftar-programinda-bulustu-2.jpg

rizede-veteriner-hekimleri-iftar-programinda-bulustu-3.jpg

rizede-veteriner-hekimleri-iftar-programinda-bulustu.jpg