Rize'de Yağmur Dindi Betonlama ve Asfalt Çalışması Başladı

Rize'de Yağmur Dindi Betonlama ve Asfalt Çalışması Başladı
Rize’de yağışlı havaların sona ermesiyle Rize Belediyesi de altyapı çalışmalarına hız verdi.

Rize’de uzun süre devam eden yağışlı havaların ardından güneşin kendini göstermesiyle Rize Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü de altyapı çalışmalarını başlattı. Yol betonlama çalışmalarını başlatan belediye ekiplerinin önümüzdeki günlerde de asfaltlama çalışmalarını başlatacağı bilgisine ulaşıldı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap yaptığı açıklamada, “Bilindiği gibi uzun zamandır ilimizde devam eden yağışlı havalar dolayısıyla yol betonlama ve asfaltlama çalışmalarına ara vermek zorunda kaldık. Havaların mevsim şartlarına dönmesiyle  belediye olarak bizde altyapı çalışmalarını yeniden başlattık.” dedi.

rize-belediyesinden-betonlama-hamlesi…-(2).jpg

Belediye ekipleri tarafından mahallelerde altyapı ve üst yapı  çalışmaları sürdürdüklerini belirten Başkan Kasap, Rize’nin belediye sınırları içerisindeki sorunlarını İlgili birim müdürlükleri ve mahalle muhtarlarıyla gerçekleştirdikleriz toplantılar ve yerinde yapılan incelemelerle tespit ettiklerini ifade ederek, “Bu sorunları program dahilinde çözüme ulaştırmak için çalışıyoruz. Ekiplerimiz, Piriçelebi Mahallesinde betonlama ve malzeme nakil çalışmalarını Yeniköy Mahallesi Çeşme Sokak’ta başlattıkları yaklaşık 450 metrelik yol betonlama çalışmasını bitirmek üzere. Bunun yanı sıra ihtiyaç olan bölgelerde, Tophane mahallemizdeki  gibi ara sokak ve caddelerimizde betonlama çalışmalarımız havalarında elverişli olduğu müddetçe kısım kısım ihtiyaç olan bölgelerde devam edecek” diye konuştu.

rize-belediyesinden-betonlama-hamlesi…-(1).jpgrize-belediyesinden-betonlama-hamlesi…-(3).jpgrize-belediyesinden-betonlama-hamlesi…-(4).jpg

rize-belediyesinden-betonlama-hamlesi…-(5).jpgrize-belediyesinden-betonlama-hamlesi…-(6).jpg