Rize'de Yağmur Öncesi ve Yağmur Sonrası

Rize'de Yağmur Öncesi ve Yağmur Sonrası
Rize’nin Çayeli ilçesinde bulunan Ağaran Şelalesi’nde yağmur öncesi ve yağmur sonrası çekilen iki fotoğraf, iki gündür süren şiddetli yağışların boyutunu ortaya koydu.

Rize’nin Çayeli ilçesinde bulunan Ağaran Şelalesi’nde bir süre önce Çayeli AK Parti İl Genel Meclisi üyesi Cafer Kuru tarafından çekilen fotoğraf ile geçtiğimiz gün şiddetli yağışlar sonrası şelale çevresinde işletmesi bulunan bir girişimci tarafından çekilen iki farklı fotoğraf, iki gündür süren şiddetli yağışların etkisini ortaya koydu. Bir süre önce çekilen fotoğrafta şelale doğanın eşsiz güzelliklerini yansıtırken yağışlar sonrası çekilen fotoğraf ise korku filmlerini andırıyor.

agaran-selalesi-1.jpg

Çayeli AK Parti İl Genel Meclisi üyesi Cafer Kuru yaptığı açıklamada, “Şelalemiz her geçen gün daha fazla turist çekiyor. Yakın bir tarihte yatırım yapılarak şelale çevresinde istinat duvarları oluşturuldu. Yağışla birlikte bizi bölgeden arayan bir işletme sahibi, şelalenin taştığını, bir aracın mahsur kaldığını söyledi. Bu fotoğrafı çekerek bize gönderdi. İstinat duvarlarının yapılması ciddi hazarların yaşanmasını da önlemiş oldu. Şuan şelale çevresinde bir sıkıntı yok” şeklinde konuştu.

agaran-selalesi-2.jpg