Rize’de Yakalanan Cinayet Zanlısı 2 Kişi Tutuklandı

Rize’de Yakalanan Cinayet Zanlısı 2 Kişi Tutuklandı
Rize’de kasten adam öldürmek suçundan yakalanan cinayet zanlısı ile kendisine yardım eden 1 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Rize’de cinayet suçundan aranan M.K. ile kendisine yardım eden H.Y., Rize İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin başarılı ve titiz çalışmaları sonucunda kısa sürede yakalanarak mahkemeye sevk edildi. İki kişi de çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Rize’nin Portakallık Mahallesinde dün saat: 11.00 sıralarında meydana gelen olayda aracının lastik bakımını gerçekleştirirken silahlı saldırı sonucu vücuduna isabet eden 7 kurşunla hayatını kaybeden Önder Kocaman’ın cinayet zanlıları, Rize İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar neticesinde kısa sürede belirlendi.

Ekiplerin M.K. ile kendisine yardım ettiğini tespit ettiği H.Y.’nin yakalanması için il genelinde arama ve kapama noktaları oluşturarak başlattığı çalışmalar kısa sürede zanlıların yakalanmasıyla sonuçlandı. İl Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerin ardından bugün adli makamlara sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Kalkandere Cezaevine gönderildi.