Rize'de Yakalanan Cinayet Zanlısı Tutuklandı

Rize'de Yakalanan Cinayet Zanlısı Tutuklandı
Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde 6 aydır aranan ve sonrasında evinin zemininde halı ve tahtalar ile örttüğü çukurda saklanırken yakalanan zanlı Mehmet Kuyumcu tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Çamlıhemşin İlçesi Kaymakamlık binası önünde 31 Ağustos 2015 tarihinde meydana gelen olayda Ali Kuyumcu (67) ve oğlu Mehmet Kuyumcu (38) yakın akrabaları olan Mustafa Kuyumcu (51) ve kardeşi Mehmet Kuyumcu (54) ile arazi anlaşmazlığı yüzünden tartışmıştı. Çıkan tartışmada Mehmet Kuyumcu silahını kullanarak Mustafa ve Mehmet kardeşleri öldürmüştü. Olay sonrası kaçmayı başaran baba oğuldan 67 yaşındaki baba yakalanmış, oğul Mehmet Kuyumcu ise 6 ay süren tüm arama çalışmalarına rağmen bir türlü yakalanamamıştı.

Jandarma ekipleri cinayet zanlısının yakalanması için ilçede ve ilçe dışında arama çalışması başlatmış, ama bir türlü yakalanamamıştı. Kuyumcu, önceki gün evinde gerçekleştirilen aramalarda oturma odasının zeminindeki döşemelerin altındaki ahşap döşemeler söküldüğünde gizlendiği çukurda ele geçirildi. Kuyumcu, Çamlıhemşin İlçe Jandarma Komutanlığı’nda alınan ifadesinin ardından Pazar Adliyesi’ne çıkartılırken, mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İLGİLİ HABERİMİZ

Rize'de 6 aydır Aranan Cinayet Zanlısı Yakalandı