Rize'de "Yalancı Aranıyor"

Rize'de "Yalancı Aranıyor"
Rize’de komedinin tadına doymak isteyenler işte size fırsat…

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Tiyatro Ekibi ve Rize Sanat Merkezi size bir kez daha unutamayacağınız bir gece yaşatmaya hazır… Ya siz böyle bir gece yaşamaya hazır mısınız?

Yönetmen Yavuz Alaca koordinatörlüğündeki Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Tiyatro Ekibi Rize’de bir kez daha sahne alıyor.  Daha önce İpsiz Recep, Baba Reis Ekrem Orhon, 4.Murat, Parmaksız Salih, 72. Koğuş ve Keşanlı Ali Destanı adlı tiyatro oyunlarının da içerisinde yer aldığı birçok başarılı eseri Rize’de ve çıktığı turneler ile İstanbul’da Üniversiteler Arası Tiyatro Festivali’nde sahneleyen ve Keşanlı Ali Destanı ile Üniversiteler Arası Tiyatro Festivali’nde Jüri Özel Ödülü kazanan tiyatro ekibi bir kez daha gönülleri fethetmeye hazır.

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Tiyatro Ekibi ve Rize Sanat Merkezi, yarın akşam (Cuma günü) 2 perdeden oluşan “Yalancı Aranıyor” adlı komedi tiyatro oyunu ile tiyatro severlere unutamayacakları bir zaman dilimi yaşatacak.

Yavuz Alaca’nın yönetmenliğini yaptığı, Yaşar Eroğlu, Maksut Keskin, Esra Alemdaroğlu, Çiğdem Muradoğlu, Ali Fatih Ataç, Fatih Hanedar, Mehtap Demir, Mustafa Hanedar, M.Ali Peker, Sinem Hoşgör, Serap Demir, Hüseyin Hoşgör ve Pınar Baş’ın rol alacağı “Yalancı Aranıyor” adlı komedi tiyatro oyunu yarın akşam (Cuma günü) saat:19.00’da İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde sahnelenecek.

Büyük Salonda oynanacak oyunun biletleri 5  ve 10 TL olup biletler Kültür Merkezi Gişelerinden temin edilebilmektedir.

Oyunun konusu: Bir milletvekili kariyerindeki çok önemli bir eksikliği fark eder: Yalan söyleyememektedir. Bu sebeple seçimden önce vaad ettiği şeyleri bekleyen seçmenleri onu sıkıştırmaktadır. O da bu eksikliği seçmenleri oyalayacak, onların gönlünü hoş tutacak bir özel kalem müdürü bularak gidermek ister.

Kısa sürede hem seçmenlerin gönlünü alan hem de milletvekilinin hayatını değiştiren Yalancı'nın yalanları bir süre sonra ev halkının tepkisini çekmeye başlar ve işler içinden çıkılmaz bir hal alır... Oyunun devamı cuma akşamı İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde saat:19.00'da sizleri bekliyor...

Öte yandan ekibin yarın akşam (Cuma) Rize’de sahneleyeceği oyun ile 16 Mayıs’ta İstanbul’da düzenlenecek Üniversiteler Arası Tiyatro Festivali’ne katılacağı ve oyunun Mayıs ayı içerisinde bir kez daha Rize’de sahneleneceği öğrenildi.