Rize’de Yapılacak İhaleler

Rize’de Yapılacak İhaleler
Rize’de 02-06 Ağustos 2013 tarihleri arasında yapılacak bazı ihaleler şöyle:

olay53'ün edindiği bilgiler doğrultusunda, Rize ve bazı ilçelerinde Ağustos ayının ilk haftasında yapılacak bazı ihaleler şöyle:

CADDE YOLUNUN ASFALTLANMASI / KENDİRLİ

Kendirli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Asmalık Mahallesi Akşemsettin Caddesi yolunun asfaltlanması açık ihale usulü ile ihale edilecek.

İhale, 2 Ağustos tarihinde saat:10.00’da Kendirli Belediye Başkanlığı Binasında yapılacak olup, ihale şartnamesi 250 Lira karşılığında Kendirli Belediye Başkanlığı Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden satın alınabilir.

14 AFET KONUTUNUN UYGULAMA PROJELERİNİN VE İHALEYE ESAS YAPI YAKLAŞIK MALİYET HESAPLANMASI / ÇAYELİ – RİZE

Rize İl Özel İdaresi tarafından Çayeli İlçesi Eskipazar Mahallesinde yapılacak olan 14 adet Afet Konutunun Uygulama Projelerinin ve İhaleye Esas Yapı Yaklaşık Maliyetinin Hesaplanması İşi pazarlık usulü ile ihale edilecek.

İhale, 2 Ağustos tarihinde saat:10.00’da Rize Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Valilik Binası 4. Katta gerçekleşecek.

14 KALEM TIBBİ SARF MALZEME ALIMI / RİZE

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından 14 Kalem Tıbbi Sarf Malzemeleri Alımı açık ihale usulü ile ihale edilecek.

İhale tarihi 5 Ağustos olup saat:10.30’da RTEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılacak.

AKARYAKIT ALIMI / RİZE

Rize Polis Meslek Yüksek Okulu tarafından Akaryakıt (Motorin, Motorin Diğer, Kurşunsuz Benzin) alımı pazarlık usulü ile ihale edilecek.

İhale, Rize Polis Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda 5 Ağustos tarihinde saat:11.00’de gerçekleşecek.   

ÇAY FABRİKASI İDARİ BİNA TADİLATI / RİZE

Çaykur Genel Müdürlüğü tarafından Tersane Çay Fabrikası Müdürlüğü İdari Binası Tadilatı işi ihale edilecek.

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığı İhale Salonundaki ihalenin tarihi ve saati ise 5 Ağustos, 14.00.

KEMİKSİZ ET ALIMI / PAZAR

Çaykur Genel Müdürlüğü tarafından Melyat Çay Fabrikası Müdürlüğü ihtiyacı için kemiksiz et alımı pazarlık usulü ihale edilecek.

İhalenin yapılacağı tarih 5 Ağustos olup saat: 10.00’da Melyat Çay Fabrikası Müdürlüğü’nde gerçekleşecek.

ÖĞRENCİLERİN TAŞINMASI İÇİN SÜRÜCÜSÜ İLE BİRLİKTE ARAÇ KİRALAMA / ARDEŞEN

Ardeşen İlçe Özel İdare Müdürlüğü tarafından Ardeşen İlçesi 2013-2014 Taşımalı İlkokul ve Ortaokul Öğrencilerinin taşınması için sürücüsü ile birlikte araç kiralanması ihale edilecek.

Ardeşen İlçe Özel İdare Müdürlüğünde 6 Ağustos’ta yapılacak ihalenin saati ise 10.00

RUHSATSIZ YAPILARIN YIKILMASI İŞİ / RİZE

Rize Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Rize Belediyesi Sınırları içinde muhtelif mahallelerde bulunan ruhsatsız yapıların yıkımı, Makine ile Demirli Demirsiz 17.190 m³ Beton İnşaatın Yıkılması ihale edilecek.

İhale, Rize Belediyesi Binasında 6 Ağustos tarihinde saat:10.00’da yapılacak.

ÖĞRENCİLER İÇİN SICAK SULU ÖĞLE YEMEĞİ HİZMET ALIMI / ARDEŞEN

Ardeşen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Ardeşen İlçesi 2013-2014 eğitim öğretim yılı taşımalı İlkokul ve Ortaokul öğrencilerine 175 iş gününde Sıcak sulu öğle yemeği hizmet alımı işi ihale edilecek.

İhale, 6 Ağustos tarihinde saat: 14.00’te Ardeşen Hükümet Konağı Zemin Katta yapılacak.