Rize'de Yarın “Şehitlerimize Rahmet ve Kudüs’e Dua için Aileler Sabah Namazı'nda Buluşuyor” Programı Düzenlenecek

Rize'de Yarın “Şehitlerimize Rahmet ve Kudüs’e Dua için Aileler Sabah Namazı'nda Buluşuyor” Programı Düzenlenecek
Rize'de aileler yeni yılın ilk gününde şehitlerimize rahmet ve Kudüs'e dua etmek için sabah namazında bir araya gelecek.

Milli İrade Platformu tarafından 81 ilde 1 Ocak 2024 tarihinde düzenlenecek olan “Şehitlerimize Rahmet ve Kudüs’e Dua için Aileler Sabah Namazı'nda Buluşuyor” programı Rize'de de yapılacak.

Rize'deki program, Sahil Camiinde gerçekleşecek.

Programa, Milli İrade Platformu Rize Temsilciliği'nin yanı sıra, Rize'de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ve vakıflar da destek verecek.

Milli İrade Platformu Rize Temsilciliğinden yapılan açıklamada, programın amacı şu şekilde açıklandı: “Aziz Şehitlerimizin ruhlarını şad etmek, onlar için dua etmek ve mazlum Filistinli kardeşlerimizin haklı davasını hep bir ağızdan duyurmak için 81 ilde Sabah Namazı'nda ailecek bir araya geleceğiz. Bu anlamlı buluşmaya tüm halkımızı aileleriyle birlikte davet ediyoruz.”

rizede-yeni-yilin-ilk-gununde-aileler-sehitlerimize-rahmet-ve-kuduse-dua-icin-sabah-namazinda-bir-araya-gelecek.jpg

Kaynak:ELİF BEYHAN AKGÜN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.