Rize'de Yaz Kursları Sona Erdi

Rize'de Yaz Kursları Sona Erdi
Rize'de yaz kursları düzenlenen törenlerle sona erdi.

Felenksu, Reşadiye ve Müftü Mahallesi Camiinde düzenlenen törenlerde öğrenciler ilahiler okuyarak programı izlemeye gelen davetlilere duygu dolu anlar yaşattılar.

Felenksu Camii

Felenksu Camiinde düzenlenen törende öğrenciler ilahiler okuyarak programı izlemeye gelen davetlilere duygu dolu anlar yaşattılar.

felenksu-1.20090904194947..jpg

Program sonunda görüşlerini aldığımız Cami görevlisi Yusuf Çubuk; yaz kurslarına devam eden öğrencilerin dersleri dışında sosyal etkinlik olarak badminton turnuvaları ve piknik gibi çeşitli etkinlikler düzenleyerek çocukların camileri sevmeleri ve hem eğlenerek hem de çalışarak yaz kurslarını tamamlamalarını sağladıklarını belirtti.

felenksu-2.jpg

Dönem sonunda başarı gösteren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Reşadiye Mahallesi Camii

Merkeze bağlı Reşadiye Mahallesi Camiinde yaz kurslarının son gününde Bilgi Yarışması düzenlendi.

resadiye-1.jpg

Beşer kişilk iki grup halinde İl Müftü Yardımcısı Yahya Çankaya'nın  jüri üyeliğini yaptığı bilgi yarışmasında sorulan soruların hepsine doğru cevap veren öğrenciler Diyanet-Sen Rize Şubesi tarafından ödüllendirildi.

resadiye-2.jpg

Yarışma sonunda görüşlerini aldığımız Cami görevlisi M.Salih Güney; çok verimli bir sezon geçirdiklerini, yaz kurslarına gelen öğrencileri camimizde hiç sıkılmadan eğitim görmeleri için ellerinden gelen imkanları seferber ettiklerini belirten Salih Güney, her tenefüs aralarında çocuklara cemaatinde desteği ile içecek ve yiyecek ikram ettiklerini, bu ikramlarında çocuklar tarafından memnuniyetle karşılandığını söyledi.

Müftü Mahallesi Merkez Camii

Rize Merkeze bağlı Müftü Mahallesinde de Merkez Camiinde yaz kurslarına devam eden öğrencilere veda töreni düzenlendi.

muftu-1.jpg

Törende çocuklardan oluşan ilahi koroları ilahiler okuken, miniklerde oynadıkları tiyatroyla hünerlerini sergilediler.

muftu-2.jpg

Program çocukların Esmaül Husna'yı okumalarının ardından verilen çeşitli hediye ve ikramlardan sonra sona erdi.