Rize'de Yaz Spor Okulları Cıvıl Cıvıl

Rize'de Yaz Spor Okulları Cıvıl Cıvıl
Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü her yıl olduğu gibi bu yıl da yüzlerce çocuğun spor yapabilmesi için faaliyetlerini sürdürüyor.

Rize'de okulların kapanmasıyla açılan yaz spor okulları, yaz bitimine kadar devam edecek. 5-18 yaş grubu öğrencilerinin kabul edildiği yaz spor okullarında 30 farklı branşta öğrenciler eğitim alıyor.

Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Rize ilini her geçen yıl spor kenti yapma konusunda iddialı olduklarını, bu kapsamda sağlıklı nesiller yetiştirilmesi adına da sporun çok önemli bir yeri olduğuna dikkat çekti.

mustafa-celik-051.jpg

Bu amacın gerçekleşebilmesi çalışmalarını il ve ilçe tesislerinde yoğun katılımlarla sürdürdüklerini söyleyen Çelik, “Çocuklarımıza spor yaptırmak için çalışıyoruz. Bu yıl da çocuk ve gençlerimize spor faaliyetlerini gerçekleştirmek için güzel bir fırsat sunan Gençlik ve Spor Bakanlığımız her ilde hayata geçirilen Yaz Spor Okulları ile Sağlıklı bir nesil yetiştirilmesi için çalışmalarını sürdürmekte. Bir taraftan Çocuklarımız sağlıklı bir alışkanlık edinirken bir taraftan da sosyalleşsinler istiyoruz. Onların talepleri doğrultusunda hazırladığımız 30 farklı branşta ki kurs programımız gayet başarılı bir şekilde sürdürülüyor. Kurslarımıza her zaman olduğu gibi bu yıl da yoğun bir ilgi olduğunu söyleyebilirim ve biz bu ilgiden çok memnunuz. Gençlerimize ve Rize iline yatırım yapmaya devam edeceğiz” dedi.

rizede-yaz-spor-okullari-civil-civil-(2).jpgrizede-yaz-spor-okullari-civil-civil-(3).jpgrizede-yaz-spor-okullari-civil-civil-(4).jpgrizede-yaz-spor-okullari-civil-civil-(5).jpgrizede-yaz-spor-okullari-civil-civil-(6).jpgrizede-yaz-spor-okullari-civil-civil-(7).jpgrizede-yaz-spor-okullari-civil-civil-(8).jpgrizede-yaz-spor-okullari-civil-civil-(9).jpgrizede-yaz-spor-okullari-civil-civil-(11).jpgrizede-yaz-spor-okullari-civil-civil-(12).jpgrizede-yaz-spor-okullari-civil-civil-(13).jpgrizede-yaz-spor-okullari-civil-civil-(14).jpgrizede-yaz-spor-okullari-civil-civil-(15).jpgrizede-yaz-spor-okullari-civil-civil-(16).jpgrizede-yaz-spor-okullari-civil-civil-(17).jpgrizede-yaz-spor-okullari-civil-civil-(18).jpgrizede-yaz-spor-okullari-civil-civil-(19).jpgrizede-yaz-spor-okullari-civil-civil-(20).jpgrizede-yaz-spor-okullari-civil-civil-(21).jpgrizede-yaz-spor-okullari-civil-civil-(22).jpgrizede-yaz-spor-okullari-civil-civil-(23).jpgrizede-yaz-spor-okullari-civil-civil-(24).jpgrizede-yaz-spor-okullari-civil-civil-(25).jpgrizede-yaz-spor-okullari-civil-civil-(26).jpgrizede-yaz-spor-okullari-civil-civil-(27).jpgrizede-yaz-spor-okullari-civil-civil-(28).jpgrizede-yaz-spor-okullari-civil-civil-(29).jpgrizede-yaz-spor-okullari-civil-civil-(30).jpgrizede-yaz-spor-okullari-civil-civil-(31).jpg