Rize'de Yeni Eğitim Öğretim Yılı Masaya Yatırıldı

Rize'de Yeni Eğitim Öğretim Yılı Masaya Yatırıldı
Rize'de, yeni eğitim öğretim yılı değerlendirme toplantısı yapıldı.

Rize'deki eğitim ve öğretim faaliyetlerinin sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için, 2013-2014 eğitim ve öğretim yılının başlamasına kısa bir süre kala Rize Valisi Nurullah Çakır’ın başkanlığında bir değerlendirme toplantısı yapıldı.

Rize Valiliği Toplantı Salonunda gerçekleştirilen ve Rize’de ki eğitim-öğretim altyapısının, eğitim tesislerinin fiziki durumunun, taşımalı eğitim faaliyetlerini ve eğitimdeki başarının arttırılması için gerekli unsurların görüşüldüğü toplantıya Vali Yardımcısı Şefik Aygöl, İl Milli Eğitim Müdürü Saffet Yıldırım, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri katıldı.

rizede-yeni-egitim-ogretim-yili-degerlendirme-toplantisi-yapildi-2.jpg

Toplantının açılışında, Vali Çakır yaptığı açıklamada; her alandaki başarının temelinin eğitimden geçtiğini ifade ederek, “Rize’deki eğitim ve öğretimde başarı seviyesini istenilen noktalara ulaştırabilmemiz için topyekûn olarak hareket etmeliyiz. Bunu sağlamak için bir dizi zincirden oluşan bu toplantılardan ilkinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan projeleri gözden geçirmek ve ne tür bir dinamizm içinde olduğumuzun bir değerlendirmesini yapmayı amaçlıyoruz” dedi.

rizede-yeni-egitim-ogretim-yili-degerlendirme-toplantisi-yapildi-1.jpg