Rize'de Yeni Normalleşme Süreciyle Okullarda Yüz Yüze Eğitime Başlandı

Rize'de Yeni Normalleşme Süreciyle Okullarda Yüz Yüze Eğitime Başlandı
Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) risk değerlendirme haritasına göre, çok yüksek riskli iller arasında yer alan Rize’de, okul öncesi, ilkokullar ile liselerin 8 ve 12. sınıflarında yüz yüze eğitime başlandı.

Rize İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrasında alınan kararlar doğrultusunda başlanan yüz yüze eğitimin ilk gününde, Zihni Derin Ortaokulu 8.Sınıf öğrencilerinin heyecanlarına ortak oldu.

Eğitim öğretim yılının ikinci döneminin ilk yüz yüze eğitim gününde öğrenci ve öğretmenleri yalnız bırakmayan İl Milli Eğitim Müdürü Emen, normalleşme süreci kapsamında yüz yüze eğitime kısmen de olsa başlanılması ile öğrencilere kavuşmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, tüm kademelerdeki öğrencilerin de okulları ve öğretmenleri ile buluşmasını arzu ettiklerini belirtti.

Tüm çalışma arkadaşları ile birlikte her an okullar açılacakmış gibi yoğun bir mesai harcadıklarını, an itibariyle tüm okulların sağlık ve hijyen bakımından kusursuz bir şekilde öğrencilerini karşıladığını dile getiren Emen, öğrencilere ve öğretmenlere başarılar diledi.

Emen, köylerde ise 448 öğrencinin eğitime devam ettiğini kaydetti.

rizede-yuz-yuze-egitim-yeniden-basladi-(1).jpgrizede-yuz-yuze-egitim-yeniden-basladi-(2).jpgrizede-yuz-yuze-egitim-yeniden-basladi-(3).jpgrizede-yuz-yuze-egitim-yeniden-basladi-(5).jpgrizede-yuz-yuze-egitim-yeniden-basladi-(4).jpg