Rize'de yeni yılın ilk gününde Aileler Sabah Namazında Buluşacak

Rize'de yeni yılın ilk gününde Aileler Sabah Namazında Buluşacak
Eğitime Destek Platformu Rize İl Temsilciliği 2023 yılının ilk gününde güzel bir organizasyona imza atacak.

Rize İl Müftülüğü himayelerinde gerçekleşecek olan Aileler Sabah Namazında buluşuyor programı, Rize'de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ve vakıfların desteğiyle Sahil Camiinde gerçekleşecek.

Eğitime Destek Platformu Rize İl Temsilciliğinden yapılan açıklamada, "Tüm Türkiye ile birlikte aynı anda organize edilen buluşmanın Rize'deki adresi Sahil Camii olacak. Sabah Namazının bereketinden hep birlikte istifade edilecek. Etkinlikte birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularıyla buluşacak olan Rizeli aileler sabah namazını eda edecek. Namazın ardından eller semaya açılarak insanlığın kurtuluşu için dua edilecek. Ayrıca, katılımcılara ikramlarda bulunulacak." ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum