Rize’de Yer Altındaki Taksi Durağını Su Bastı

Rize’de Yer Altındaki Taksi Durağını Su Bastı
Rize’de yer altında bulunan Park Taksi Durağını dolduran yağmur suyu, taksi şoförlerini perişan etti. Şoförlerin telefonla yardım istediği Rize Belediyesi ekipleri, durağa gelmedi. Taksi çalışanları yaşadıklarına isyan etti.

Tuzcuoğlu Memişağa Parkı bitişiğinde yer altında yer alan Park Taksi durağını dün akşam yağış sebebiyle su bastı. Yağışla beraber zeminin suyla dolu olması nedeniyle durak kullanılmaz hale geldi.

Suyun boşaltılması için Rize Belediyesi’nden defalarca yardım istediklerini kaydeden taksici esnafı, belediyenin kendilerini mağdur ettiğini ve yaşadıkları sorunla baş başa bırakıldıklarını söyledi.

Her yağmur yağışında aynı sorunla karşılaştıklarını ve artık bu sorunu bir daha yaşamak istemediklerinden belediyenin buna çözüm bulmasını isteyen taksiciler, dün akşam yağan yağışlar nedeniyle de durağın suyla dolduğunu kaydederek, belediye ekiplerinin suyu boşatmak için gelmediğinden, kendi imkanlarıyla suyu boşalttıklarını ve durağın yeniden kullanılabilir hale getirildiğini ifade etti. 

rize’deki-yer-altindaki-taksi-duragini-su-basti-(2).jpgrize’deki-yer-altindaki-taksi-duragini-su-basti-(3).jpgrize’deki-yer-altindaki-taksi-duragini-su-basti-(1).jpgrize’deki-yer-altindaki-taksi-duragini-su-basti-(4).jpg

rize’deki-yer-altindaki-taksi-duragini-su-basti-(5).jpgrize’deki-yer-altindaki-taksi-duragini-su-basti-(7).jpg