Rize’de YGS Güvenlik Toplantısı Yapıldı

Rize’de YGS Güvenlik Toplantısı Yapıldı
15 Mart Pazar günü yapılacak YGS öncesi Rize İl Sınav Koordinasyon Kurulu toplandı.

15 Mart 2015 Pazar günü yapılacak Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS) öncesi Rize İl Sınav Koordinasyon Kurulu; ÖSYM Rize İl Sınav Koordinatörü, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman başkanlığında bir araya geldi.

Toplantıya; Garnizon Komutanı Kıdemli Albay İsmet Cansaran, Rize Vali Yardımcısı Mehmet Özer, İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, İl Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Durmuş, Rize Belediye Başkan Yardımcısı Şakir Mollayakupoğlu, İl Nüfus Müdürü Hasan Bilgetay ve ÖSYM Sınav Evrakı Nakil Sorumlusu Doç. Dr. Ahmet İshak Demir katıldı.

rize’de-ygs-guvenlik-toplantisi-yapildi2.jpg

Rize İl Sınav Koordinasyon Kurulu yaptığı değerlendirme toplantısında, Rize genelinde 4535 12. Sınıf öğrencisi, Rize Merkezde ise yaklaşık 7 bin kişinin gireceği sınavın adaylar için sorunsuz ve huzurlu bir ortamda gerçekleştirilebilmesi amacıyla bir dizi güvenlik tedbiri alınması kararı aldı.

Pazar günü 10.00-12.30 saatleri arasında adayların sınav sırasında rahatsız olmamaları ve sınava konsantre olabilmeleri amacıyla sınav merkezlerinin çevrelerinde gürültü kirliliğinin oluşmamasının büyük önem arz ettiği kaydedildi.

rize’de-ygs-guvenlik-toplantisi-yapildi-1.jpg