Rize'de Yiğit Demirel için Mevlid Okutuldu

Rize'de Yiğit Demirel için Mevlid Okutuldu
Çaykur Rizespor Kulübü, geçtiğimiz yıl antrenman öncesi üzerine kale direği düşmesi sonucu hayatını kaybeden altyapı oyuncusu Yiğit Demirel için Kur’an-ı Kerim ve Mevlid okuttu.

Çaykur Rizespor'un 8-10 yaş grubu altyapı takımı oyuncusu Yiğit Demirel (9), geçtiğimiz yıl üzerine kale direği devrilmesi sonucu ağır yaralanmış ve kaldırıldığı Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetmişti.

Yeşil Mavili Kulüp, minik oyuncusu Yiğit Demirel’in vefatının 1. yılında Sahil Camii’nde Kur’an-ı Kerim, Mevlid ve Dua programı düzenlendi.

Demirel'in ailesinin yanı sıra kulüp temsilcileri, altyapı antrenörleri, futbolcular, kulüp çalışanları, arkadaşları ve sevenlerinin katıldığı Mevlid programı İl Müftüsü Naci Çakmakçı tarafından yapılan dua ile sona erdi.

rizede-yigit-demirel-icin-mevlid-okutuldu-1.jpg

rizede-yigit-demirel-icin-mevlid-okutuldu-2.jpg

rizede-yigit-demirel-icin-mevlid-okutuldu-3.jpg

rizede-yigit-demirel-icin-mevlid-okutuldu-4.jpg

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.