Rize’de Yok Böyle Bir Vaat !

Rize’de Yok Böyle Bir Vaat !
Rize’de muhtar adayından ilginç vaat…

Rize’nin Pehlivantaşı Mahallesi Muhtar Adaylarından Mehmet Temizkan, muhtar seçilmesi halinde görev süresince alacağı muhtarlık maaşının toplamını mahalleliye Andon Suyu içirmek için kullanacak.

Rize’de 2014 yerel seçim heyecanı giderek artmaya devam ederken “ben de varım” diyen muhtar adayları ilginç vaatlerde bulunmaya başladı. Rize’nin Pehlivantaşı Mahallesi’nde muhtar adaylığını açıklayan Mehmet Temizkan, ilginç bir vaatte bulundu. Temizkan, maliyeti 40 bin lirayı aşan Andon İçme Suyu projesi ile seçmenlerinin karşısına çıkıyor.

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde; 454 seçmeni bulunan ve 5 muhtar adayının yarıştığı yaklaşık 300 haneli Pehlivantaşı Mahallesinde adaylardan Mehmet Temizkan, 454 seçmene ilginç bir vaatte bulunarak muhtar seçilmesi halinde Andon İçme Suyu bulunmayan hanelere Andon içme suyu bağlayacağını ve hane başı 240 TL. tutarındaki abonmanlık ile sayaç masraflarını ve bağlama ücretini kendisinin karşılayacağını açıkladı.

mehmet-temizkan-pehlivantasi-mahallesi-muhtar-adayi.20140128183126.jpg

Mahallesindeki sorunları çözmek için muhtarlığa talip olduğunu belirten Mehmet Temizkan, mahallesinde bazı evlerde halen içme suyu sorunu olduğunu dile getirerek, “Muhtar, mahallesindeki herhangi bir vatandaşın sorunu olsa onu halletmekle yükümlüdür. Yaklaşık 300 haneli mahallemizde 120 hanede Andon İçme Suyu kullanılıyor. 180 hanemizde ise Andon İçme suyu kullanılmamaktadır. Bende mahallemizde Andon İçme Suyu olmayan hanelerin Andon İçme Suyuna kavuşmaları ve mahallenin diğer sorunlarını gidermek için bu göreve talibim. Şayet muhtar seçilirsem mahallemizde Andon İçme Suyu bulunmayan bütün hanelere Andon İçme Suyu bağlatıp hane başı 240 TL. tutan su sayacı ile abonmanlık ve bağlama ücretlerini kendim karşılayacağım.” dedi.